Afsendelse af karikatur til projektet Söğütlüçeşme Gar Shopping Center

Sender karikatur til projektet i køleskab
Sender karikatur til projektet i køleskab

Kadıköy Anti-projekt-tegneserier blev delt med beskeden "Vi ønsker ikke indkøbscentre i Söğütlüçeşme" på kommunens Twitter-konto. Kommune “Vi ønsker ikke et indkøbscenter i Söğütlüçeşme. TCDD forlod forsømt i årevis Kadıköy"Det grønne område midt i byen ønskes åbnet for byggeri med et jernbanelignende indkøbscenterprojekt."


Afgangsstationen til højhastighedstoget mellem Istanbul og Ankara KadıköyMens diskussioner om projektet med at omdanne Söğütlüçeşme-stationen til en togstation med kommercielle områder, Kadıköy Kommune delte imod projektet.

Kadıköy Antiprojekt-tegneserier blev delt på kommunens Twitter-konto med beskeden "Vi ønsker ikke indkøbscentre i Söğütlüçeşme". Kommunen sagde: ”TCDDs år med forsømmelse KadıköyDet grønne område midt i byen skal åbnes for byggeri med et jernbanelignende indkøbscenterprojekt. Området med høj fodgænger- og køretøjstrafik risikerer at blive omdannet til en byggeplads til bygge- og udgravningsarbejde. Hvis Gar Shopping Center-projektet implementeres, vil man, hvordan man bruger Haydarpaşa-togstationen, som er ét stop væk fra Söğütlüçeşme, blive overladt til lejeøkonomiens nåde. Projektet udføres ikke gennemsigtigt og åbent for offentlig deltagelse, det kan ikke drøftes detaljeret offentligt ”.

Afsendelse af karikaturer til indkøbscenterprojektet i køleskabet

13. Forvaltningsretten suspenderede gennemførelsen af ​​udviklingsplanerne for indkøbscenteret den 8. maj. Efter indsigelse fra Ministeriet for Miljø og Urbanisering mod afgørelsen ophævede Retten suspensionen af ​​henrettelsen for 2 millioner-projektet den 193. juni. Statens jernbaner, "Fıratcan İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş." til projektet planlagt at blive bygget på 65 tusind 370 kvadratmeter på et areal på 42 tusind 451 kvadratmeter. Han autoriserede sit firma. (Gazeteduv er)


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer