Ballon glæde i Ankara! Der vil ikke flyve i Keçiören

Ballonglæde i Ankara forbliver ikke flyvende kecioren
Ballonglæde i Ankara forbliver ikke flyvende kecioren

Ved at underskrive en anden først i Ankara den første dag af Eid al-Adha, sagde Keçiören Kommune "Er du klar til at flyve Ankara?" organiserede en begivenhed under navnet. Keçiören-borgmesteren, Turgut Altınok, sagde til deltagerne på begivenheden: ”Vi er ikke kun med hensyn til service, men også i luften. Republic Tower er også i luften, på et punkt, der giver mulighed for at etablere Esztergom-slottet i Ankara, og vores svævebane giver også mulighed for at rejse på ruten, som giver mulighed for at se mange steder i Ankara. Vores nye service, varmluftsballonen, tilbyder vores skønhed på jorden og himlen til vores borgere. ”

DET FØRSTE FLYDE PRESIDERET AF ALTINOK


Keçiören kommune bragte Ankara-beboere og Keçiören-beboere med en varmluftsballon i det åbne område på Fatih Avenue-ruten. Begivenheden, der giver adrenalinentusiaster muligheden for at se Ankara og Keçiören fra luften, foretog den første flyvning med familien til Keçiören-borgmesteren Turgut Altınok-familien. AK Party Keçiören distrikts præsident Zafer Çoktan samt repræsentanter for politiske partier og ikke-statslige organisationer deltog i arrangementet.

Borgmester Altınok, der hilste de deltagende borgere ved indgangen til begivenhedsområdet, lykønskede borgernes Kurban-ferie med sin tale på podiet. Altınok sagde: ”Jeg beder min øverste Herre om, at ferien med det velsignede offer bringer godhed og skønhed til den islamiske verden og for hele menneskeheden. Vi holder en fest nu med Kovidli (Kovid-19). Forhåbentlig vil både vores nation og hele menneskeheden blive frelst så hurtigt som muligt ved at vise den nødvendige pleje fra denne problemer.

"I Tyrkiet lavede de kommunale muligheder FIRST TOWER CONSTRUCTION WE"

I sin tale understregede Altınok, at Keçören er et distrikt, der er kendt for sine første og sagde: ”Når vi kører kabelbanen til vores distrikt, 'Vil der være en svævebane i byen?' de sagde. Men så var mange af vores borgmester i Tyrkiet både i Ankara og muligheden for at begynde at skilifte. Således viste vi, at der er behov for svævebaner i byen og i byen. Tårnet er det højeste tårn i Republikken Tyrkiet. Vores tårn, tårnet er den første kommune i Tyrkiet med sine egne muligheder. Vi har afgivet bud, hvis min Herre har givet det, åbner vi det i 2021, og vi vil have bragt det til Keçiören, Ankara og vores land. Atakule blev bygget i den sene Altınsoy-periode. Ankara Metropolitan Municipality var i stand til at samarbejde med dette tårn med Vakıflar Bank. Atakule vil være 107 meter og Cumhuriyet Tower 186 meter. Det vil være vært for flere seværdigheder end Atakule og vil være et storslået værk med flere aktiviteter. På øverste etage har vi en pladsterrasse og et videnskabscenter til vores børn. ”

”VI KONTAKTER VORES ANKARA OG KEÇİÖREN MED BALLONEN”

Altınok sagde, at de har øget mangfoldigheden af ​​tjenester for børn og unge til at have en behagelig tid, og fortsatte sin tale på følgende måde:

”Nationers og staters fremtid er deres børn og unge. Vi fortsætter med at gøre, hvad det tager for at opdrage vores børn og unge. Vi har mange projekter. Et af disse er vores 'Science Park'-projekt. Børn og unge, der ikke er i Tyrkiet til et andet projekt vores "Eco Park" -projekt. Vi vil forbedre vores temapark i vores distrikt og bringe den tilbage til vores by. Vi åbnede vores overlevelsespark, hvor børn tilbringer meget tid. Derudover Sea World akvarium det begyndte at tjene som et første i Tyrkiet. Vi bragte nye fisk. Vi tilbyder muligheden for at se væsner både over og under havene og havene overalt i verden. Taubanen og Sea World er gratis i løbet af ferien. Vi startede varmluftsballonen. Vi bringer vores Ankara og Keçiören til ballonen. I år investerer vi 50 millioner sportsgrene. Jeg vil gerne takke vores præsident, minister for ungdom og sport og præsident for Spor Toto-organisationen. ”

ENDELIG FLYT 30. AUGUST

Efter protokollateaterne foretog præsident Altınok den første flyvning med sin familie. En "Connected Flight" blev udført på en kontrolleret måde med en ballon på 8 kubikfod med en kurv på 250 personer. Ballonen, der tjener i Keçiören i en måned, foretager sin sidste flyvning den 30. august.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar