Erklæring fra TCDD om TULOMSAS Land

Erklæring fra TCDD om TULOMSAS Land
Erklæring fra TCDD om TULOMSAS Land

Nyheden om TÜLOMSAŞs 123 hektar store jord i Eskişehir og Utku Çakırözers erklæring blev afvist af TCDD. I erklæringen fra TCDD 2. regionale direktorat blev følgende udsagn fremsat:


Det blev anset for nødvendigt af os at foretage korrektioner vedrørende de urealistiske oplysninger, der blev offentliggjort i nogle pressemedier med indholdet af 'Åbning af et udbud til ændring af zoner til landet på 123 ha TÜLOMSAŞ' og udsagn fra CHP Eskişehir Stedfortræder Mr. Utku Çakırözer afspejlet i pressen med falske oplysninger.

Der blev underskrevet en protokol mellem Eskişehir Metropolitan Municipality og TCDD den 28.01.2014. Selvom det blev besluttet, at implementeringsplanen for 1/1000 skala inden for protokollens anvendelsesområde for området, hvor Eskişehir Station Basin ligger, blev lavet af Eskişehir Metropolitan Municipality, blev den ikke lavet af Eskişehir Metropolitan Municipality.

Opførelsen af ​​tekniske bygninger, som er væsentlige for sikkerhedssystemer som belysning, elektrisk strømbehov og ventilation af stationsområdet og den lukkede del af jernbanen, er startet, men Tepebaşı Kommune har forseglet vores konstruktioner på grund af de licensarbejder, der er godkendt af distriktskommunerne. Som en begrundelse blev fraværet af 1/1000 skalerede reguleringsplaner vist.

Tepebaşı Kommune har bedt os om at udarbejde en plan for implementering af en skaleringsplan på 1/1000 skala. Med det ovennævnte bud sigter det mod at eliminere de problemer, der opleves ved at udarbejde zonerimplementeringsplan for området med et overfladeareal på 1.234.373 kvadratmeter og nummer 980 pakke 17 i Eskişehir Station-feltet.

Stationområdet, der er nævnt i nyhederne og i ubegrundede påstande fra Hr. Çakırözer, vil ikke ændre arten af ​​det stationsområde, hvor TÜLOMSAŞ-jord ligger, og det vil forblive som et 'public service'-område som i den aktuelle situation. TÜLOMSAŞ, der har fungeret i jernbanesektoren i årevis, hvor der er foretaget store investeringer i vores land efter en lang periode, vil fra nu af give større tjenester til jernbanesektoren.

Indholdet af nyheder og beskyldninger, der fremsættes uden at anmode om nogen oplysninger fra os og klart bestemt til at henvise offentligheden på en forkert, forkert og fordømt måde, er på ingen måde uforenelig med forståelsen af ​​uvildig journalistik, der har ansvaret for at levere nøjagtige og uvildige oplysninger. Derudover er erklæringerne fra Hr. Çakırözer om, at ændringsområdet blev foretaget uden at informere Eskişehir Metropolitan Municipality og Tepebaşı Kommune, er urealistiske og fordrejende.

Vi minder offentligheden om, at Metropolitan Municipality, som krævede og ikke foretog en ændring i reguleringsplanen, og Tepebaşı Kommune, som forseglede vores konstruktioner, hører til den samme part, og at denne hændelse, der afslører forurening af information, er et bevis på afbrydelsen mellem de relevante kommuner og den relevante parts deputerede. .chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar