Bursa Traffic overvåges med 942 kameraer

Bursa-trafik overvåges af kameraet
Bursa-trafik overvåges af kameraet

Trafikken vil blive arresteret med i alt 942 kameraer med elektroniske overvågningssystemer (EDS), som vil blive implementeret inden for rammerne af protokollen underskrevet af Bursa Metropolitan Municipality med politidepartementet. Således overtrædes begge overtrædelser af reglerne med det samme, og synkronisering sikres i trafikken.


Bursa Metropolitan Municipality, der fokuserer på projekter som promovering af offentlig transport, nye jernbanesystemlinjer, signaliseringsoptimering i det eksisterende jernbanesystem, udvidelse af veje, ny vej- og brokryds i Bursa, er især vigtigt for reguleringen af ​​trafikstrømmen og eliminering af overtrædelser. implementerer endnu et projekt. Metropolitan Municipality, der har underskrevet en protokol med Bursa Police Department for gennemførelsen af ​​det elektroniske overvågningssystem-projekt, hvor en investering på cirka 100 millioner lire er forudset, forbereder sig på udbuddet til det projekt, der indånder Bursa-trafik.

Opfølgning med 942 kameraer

Mens systemet forventes at blive etableret inden for 1 år, håndteres investeringen under to separate titler som Electronic Supervision System og Bursa Urban Traffic Management System. Med i alt 942 kameraer vil 27 hastighedskorridorsystemer blive installeret på EDS-benet af projektet, hvor trafikken øjeblikkeligt kan overvåges fra et enkelt center. Et rødt lysovertrædelsessystem etableres i 30 signaliserede kryds og 89 kryds i 282 baner. Mens der er et parkeringsovertrædelsessystem på 15 punkter, bruges 150 bevægelige kameraer og 450 faste kameraer til zonevisningssystemet i EDS-stadiet i projektet.

I Bursa Urban Traffic Management System-del af projektet vil der være 240 køretøjer, der tæller kameraer, 50 bevægelige kameraer og 52 skæringsretningskameraer. I denne sammenhæng bygges 52 adaptive signaler. For de 18 variable meddelelsessystemer installeres en ledeskærm og 82 Bluetooth-baserede køretøjsdetekteringssystemer.

Maksimal trafiksikkerhed

Med trafikstyringssystemet overvåges, overvåges, dirigeres og kontrolleres de vigtigste indgange til byen og trafikken i det centrale område. Med de sensorer, der skal placeres på vejruter, opnås densitetsinformation, og de mest passende trafikstrømme vil blive leveret i henhold til trafikbelastninger med elektroniske variabelt meddelelsesskilte. Scenarier til automatisk og manuel aktivering af scenarier til forebyggelse af papirstop i hovedarterierne, automatisk detektion af papirstop og observation og fjernelse af dem ved hjælp af kameraer. Hastigheden styres i henhold til trafikdensiteten i arterierne ved hjælp af banebaserede, variable trafikskilte, der skal placeres på vejen. Krydsningsstyringsenheder styres fra et center. Byfolk og chauffører; Variable meddelelseskilttavle vil blive informeret om spørgsmål som tæthed og information om rejsetid via internettet, mobiltelefonapplikation og medier. Mens der ydes maksimal trafiksikkerhed, indsamles og evalueres alle slags statistiske oplysninger, der er relateret til trafik.

Der gives synkronisering

Bursa Metropolitan-borgmester Alinur Aktaş besøgte direktoratet for trafikafdeling, der opererer under transportafdelingen og gav information om det elektroniske tilsynssystem og det Bursa bytrafikstyringssystem, de er ved at byde på. Når man så trafikflowet på forskellige punkter i Bursa med snapshots af bykameraer, sagde borgmester Aktaş, at de investeringer, de vil realisere, er meget vigtige for at sikre synkronisering i trafikken. Med erklæring om, at det elektroniske overvågningssystem og trafikstyringssystem, de vil implementere inden for rammerne af deres protokol med politidepartementet, vil sikre, at trafikken håndteres som en helhed, sagde borgmester Aktaş, ”Transport vil være mere komfortabel og sundere. Faktisk vil vi have alvorlige fordele såsom at se de værker, der kan gøres omkring svigtede regioner fra en enkelt kilde. Selvfølgelig vil vi implementere korsveje, metrolinjer, optimeringsveje og lignende applikationer, men det er også vores prioritet at overvåge disse applikationer for at arbejde synkront, 7/24. Jeg tror, ​​at vi vil skabe det punkt, hvor vores drøm og trafikrelateret afslapning vil mærkes i byen i april 2021. Jeg håber, at når skolerne starter i september, er der en undersøgelse, vi har foretaget med guvernøren, vedrørende arrangementet af skole og arbejdstid. Jeg tror, ​​at alt dette vil være et vigtigt redskab for Bursa-trafik til at arbejde mere synkront og mere komfortabelt. ”chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar