Cirkulær fra indenrigsministeriet om ingen brand i skovområder

Cirkulær fra indenrigsministeriet om ikke at brænde ild i skovklædte områder
Cirkulær fra indenrigsministeriet om ikke at brænde ild i skovklædte områder

En cirkulær om ikke tændende ild i skovområder blev sendt til 81 provinsielle guvernører af indenrigsministeriet.


I cirkulæret blev det mindet om, at guvernørerne blev instrueret om at træffe de nødvendige foranstaltninger ved at evaluere, at skovbrande kunne stige afhængigt af sæsonbestemte eller menneskelige faktorer for at beskytte skove, som er de førende naturressourcer.

I cirkulæret blev det anført, at borgerne intensivt brænder en grill, samovar eller komfur på grund af sommer- og feriesæsonen, og denne situation forårsagede en stigning i skovbrande på grund af den høje lufttemperatur og stigningen i mængden af ​​tørt græs / buske.

I cirkulæret, der oplyste, at der blev truffet nye foranstaltninger ud over de tidligere foranstaltninger med de stigende skovbrande, blev de trufne foranstaltninger opført som følger.

I denne sammenhæng

I artikel 32 i forordningen om værker, der skal udføres af embedsmænd i forebyggelse og slukning af skovbrande; I provinser og distrikter, under formandskab for guvernører og distriktsguvernører, er Udvalget for Bekæmpelse af Skovbrande sammensat af skovforvaltningsdirektør / regionchef, politichef, gendarmerikommandør samt de medlemmer, der er angivet i forordningen under formandskab for guvernører og distriktsguvernører, repræsentanter for de relevante kommuner og særlige provinslige administrationer og andre institutioner og organisationer, der er nødvendige. organisationer (fagforeninger osv.) mødes presserende.

Ved denne kommission kan de steder, hvor grill / samovar / brand kan tændes, og steder, hvor grill / samovar / brand kan tændes, og de steder, der er forbudt, som er placeret omkring skovområder inden for provins- / distriktsgrænser, og som kan forårsage skovbrande på grund af deres nærhed (herunder det land, der er underlagt privat ejerskab), artikel 76 i skovloven (d) ) bestemmes og kortlægges senest den 15. august 2020. Det afgøres af kommissionerne i denne retning og annonceres for offentligheden.

Det vil være sikret, at rekreative områder, hvor grill / samovar / ild kan tændes, og naturparker, der er bestemt af de autoriserede institutioner i skovområderne, annonceres for vores borgere på den bredeste måde af guvernør og distrikts guvernør.

I overensstemmelse med bestemmelsen "Det er forbudt at skyde uden for de steder, der er tilladt i skove og udpeget som stenbrudspladser" i artikel 76 i skovloven, vil det ikke være tilladt at tænde en grill / samovar / brand i skovområder (undtagen for registrerede picnic- og rekreationsområder bestemt af autoriserede institutioner), jæger og hyrderne vil blive forhindret i at fremstille ild.

Det er ikke tilladt at tænde en grill / samovar / brand før den 31.10.2020 efter 20.00 i skovområderne og omkring skovområderne (ekskl. De forudbestemte campingområder i skovområder).

Afbrydelse af stubb eller vegetation (vinmarker og græs, grene osv.) I haven er ikke tilladt, især i områder omkring skovområder.

Det vil ikke være tilladt at bruge antændelige materialer som fyrværkeri og ønsker balloner, der kan forårsage skovbrande i bryllupper og lignende organisationer i steder tæt på skovområder.

Indrejser til skovområder med høj risiko kan begrænses af de lokale guvernører til at dække en bestemt periode / periode inden for rammerne af bestemmelserne i den relevante lovgivning.

Informative flyers eller brochurer vil blive distribueret om reglerne, der skal følges, når man går ind på picnic og rekreative områder, hvor grill / samovar / brand er tilladt, visuals, meddelelser osv., Der skal bruges på billboards af offentlige institutioner og organisationer. Med disse køretøjer øges borgernes bevidsthed om emnet.

De spørgsmål, der er specificeret i cirkulæret, vil blive kontrolleret, og de nødvendige advarsler vil blive fremsat til borgerne med patruljer, der regelmæssigt udføres af politiet og det private sikkerhedspersonale, især de almindelige retshåndhævende myndigheder og skovbeskyttelsesansvarlige.

Nødvendige retslige og administrative handlinger vil blive truffet i overensstemmelse med bestemmelserne i den relevante lovgivning mod overtrædelser fundet under revisionerne.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar