Kovid-19 turistbeskyttelse og supportforsikring fra SunExpress og Güneş Sigorta

SunExpress
SunExpress

SunExpress er rygraden i den luftbro, der er dannet mellem Europa og den tyrkiske turismetransport med Tyrkiet, solforsikringssamarbejdet for at leve en ferieoplevelse i tillid hos besøgende til vores land coronavirus tilbyder sikret Covidien-19 turistbeskyttelse og assistanceforsikring.


Nationale og internationale myndigheder med et tæt samarbejde mellem alle passagerer og flybesætninger, der er sunde og nødvendige for sikre rejseforholdsregler plads SunExpress, Europas mest sikre turistdestination for at rejse til Tyrkiet, og hvor man kan bo en rejseoplevelse, som de føler sig trygge for de gæster, der ønsker at tage på ferie meddelte, at det begyndte at tilbyde coronavirus-dækkede forsikringsmuligheder i samarbejde med Güneş Sigorta.

SunExpress rejser til Tyrkiet fra gæster i udlandet og vælger sproget for den bogflyvning, når de tilbydes forsikringsalternativer, der muligvis har en sundhedsforsikring mod coronavira. Dette produkt folk, der rejser til Tyrkiet med en klar diagnose af sygdomme i Covidien-19 på grund af sagen, behandles på hospitalet i den periode, hvor indlæggelsen varer, hvor behandlingsomkostningerne vil være under solforsikringsdækningen. gæster, der drager fordel af de tjenester, der tilbydes til fordelagtige priser uden yderligere medicinske udgifter under deres ophold i Tyrkiet, kan drage fordel af den bedste sundhedsvæsen. SunExpress-gæster kan besøge flyselskabets hjemmeside for at lære mere om dette fordelagtige tilbud.

Begge europæiske feriegæster til Tyrkiets populære feriedestinationer, begge tyrkiske borgere, der bor i Europa til deres hjemland, og deres kære, der bringer SunExpress tilbyder direkte ruteflyvninger til 14 byer i Europa og fra 29 byer i Tyrkiet.

Covid-19-mål fra SunExpress

SunExpress anbefaler, at passagerer rejser til lufthavnen mindst tre timer før deres flyvning på grund af de hygiejniske og sociale afstandsforanstaltninger, der er truffet, og træffer alle nødvendige foranstaltninger i samarbejde med de nationale og internationale sundheds- og luftfartsmyndigheder for en sund og sikker rejse for sine gæster og flybesætninger.

passagerer, der rejser fra Tyrkiet til Tyskland, der er overtaget de sidste 48 negativer Covidien-19-test, skulle præsentere lige før flyvningen. Passagerer, der ikke har aflagt Covid-19-test, er ikke tilladt til flyvningen i overensstemmelse med reglerne.

Flyselskabet, der forpligter sine passagerer og flybesætninger til at rejse med en maske på alle flyvninger, har opdateret sine kahytjenester for at reducere kontakten. SunExpress, som fjernede sine in-flight-tjenester for flyvninger, der tager mindre end to timer, organiserede sine tjenester for at reducere kontakten på længere flyvninger. Meddelelse om, at der ikke accepteres nogen håndbagage i kabinen undtagen bærbare computere, tasker, dokumentmapper og babyartikler i henhold til reglerne, og flyselskabet distribuerer desinfektionsservietter til sine passagerer på alle flyvninger.

Desuden udføres desinfektionsprocedurer, der er bevist effektive af internationale myndigheder, på SunExpress-fly. Alle fly har et HEPA-filtreringssystem, der bruges i operationsstuer, og disse filtre renser luften inde i flyet kontinuerligt hvert tredje minut med en succesrate på 99,9 procent mod alle kendte vira, inklusive coronavirus.

Inden for rammerne af 'Hayat Eve Sığar' -projekt, der er implementeret af sundhedsministeriet, vil tyrkiske statsborgers accept til indenrigsflyvninger være forsynet med HES-koden. Passagerer, der viser sig at være uberettigede til flyvning i HES-kodehenvendelser, får ikke adgang til SunExpress-fly.

Hibya News Agency


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer