Europa-Kommissionen godkender Alstoms Bombardier-erhvervelse

alstom bombardier
alstom bombardier

Europa-Kommissionen har godkendt Alstoms erhvervelse af Bombardier Transportation, forudsat at visse betingelser er opfyldt. Efter EU's fusionsforordning godkendte Europa-Kommissionen Alstom erhvervelse af Bombardier Transportation. Forklarende efter betinget godkendelse, hvis disse betingelser er opfyldt, sagde vicepræsident for konkurrencepolitik Margrethe Vestager: ”Alstom og Bombardier er de førende leverandører af de mest avancerede tog, der bruges af millioner af passagerer hver dag over hele EU. Kommissionen har hurtigt gennemgået og godkendt denne proces takket være de omfattende løsninger, der tilbydes til at løse konkurrenceproblemer inden for områder med meget højhastighedstog, mainline-tog og mainstream-signalering. Fremad vil en stærkere kombineret tilstedeværelse af Alstom og Bombardier dukke op. På samme tid takket være disse løsninger vil den nye virksomhed også fortsat udfordre kernemarkederne til fordel for europæiske kunder og forbrugere. ”


Alstom og Bombardier Transportation konkurrerede i øjeblikket i følgende jernbanesektorer:

  • Meget høj hastighed, hoved- og bybane
  • Oversigt og bymæssige signalløsninger
  • Jernbanelinje og monterede enheder

Blandt betingelserne er:

Han vil opgive et antal Bombardier- og Alstom-aktiver. For eksempel forlader Bombardiers nuværende Hitachi den meget højhastigheds togplatform til fælles med Zefiro V300. For detaljer om købsbetingelserne her Klik.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar