For helbred, den mest omfattende Coronavirus-kontrol med motto for alle

Den mest omfattende coronavirus-kontrol udføres med mottoet for os alle for sundhed
Foto: Pixabay

Indenrigsministeriet sendte et cirkulære om Coronavirus-kontrol til 81 provinsielle regeringsførelser.


I cirkulæret, lige fra det tidspunkt, hvor COVID-19-epidemien blev set, blev anbefalingerne fra Sundhedsministeriet og Coronavirus videnskabelige komité, vores præsident Mr. Det blev mindet om, at i tråd med instruktionerne fra Recep Tayyip Erdoğan blev der truffet og iværksat mange foranstaltninger for at styre risikoen ved epidemien i form af folkesundhed og offentlig orden, for at sikre social isolering, for at beskytte afstanden og for at kontrollere spredningshastigheden.

Det blev understreget, at det følger reglerne for rengøring, maske og afstand, som er de grundlæggende principper i den kontrollerede sociale livstid, det er af stor betydning for succes i kampen mod epidemien.

I denne sammenhæng blev det oplyst, at guvernørerne blev bedt om at foretage inspektioner med bestemte intervaller eller på bestemte dage med cirkulærer udstedt på forskellige datoer. I den nuværende fase, i betragtning af antallet af sager i de seneste dage, blev det anført, at vigtigheden af ​​at følge de aktuelle foranstaltninger på alle livsområder igen dukkede op, og at de mest omfattende coronavirus-foranstaltninger derfor vil blive revideret i hele landet.

I denne sammenhæng;

Torsdag den 6. august 2020 i alle provinser og distrikter, guvernører, distriktsguvernører, borgmestre, ledere og ansatte i alle relevante offentlige institutioner og organisationer, fagkamre, generelle retshåndhævelsesenheder (politi, gendarmeri, kystvagt) og særlige retshåndhævende enheder (politi, private sikkerhed osv.), den hidtil mest omfattende revision vil blive udført med mottoet FOR Vores Alt til sundhed.

Disse inspektioner er; indkvarteringsfaciliteter, indkøbscentre, markedspladser, høje markeder, restauranter, cafeer, restauranter, kaffebarer, caféer, tehager, bryllupper og bryllupper, barbers / frisører / skønhedscentre, internetcaféer / saloner og elektroniske legesteder, by og intercity offentlige transportkøretøjer, erhvervs taxaer, taxa stop, park / picnic områder, forlystelsespark / tematiske parker og alle opholdsområder.

Revisionsholdene vil blive bestemt til at være sammensat af repræsentanter for relevante offentlige institutioner og organisationer (retshåndhævelse, lokale myndigheder, provins- / distriktsdirektorater osv.) Og fagkamre under hensyntagen til ekspertisen i hver virksomhed eller lokation.

Vejledende og bevidstgørelsesaktiviteter vil blive fremhævet under inspektioner.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar