307 millioner lejehjælp blev ydet i første halvdel af året

millioner udlejningsfordele blev foretaget i første halvår
Foto: Ministeriet for miljø og urbanisering

Ministeriet for miljø og urbanisering leverede 307 millioner lira i første halvdel af året i byomdannelsesområder.


Ministeriet for miljø og urbanisering yder fortsat leasingbistand til støttemodtagere i applikationer til bytransformation (risikable områder, reservebygningsarealer og pakker med risikable bygninger) inden for rammerne af ”Lov om transformation af katastroferisikoområder” nummer 2012 vedtaget i 6306.

I denne sammenhæng var henholdsvis Istanbul, Ankara, Elazig, Antalya og Izmir henholdsvis de største lejebistand i de første 2020 måneder af 6.

I første halvdel af året er ministeriet, der leverede 135 millioner 600 tusinde liras i første halvår, 28 millioner 569 tusinde liras i Ankara, 26 millioner 900 tusinde liras i Elazig, 14 millioner 900 tusind lira i Antalya og 14 millioner i Izmir. Han gav 200 tusind pund huslejehjælp.

I første halvdel af dette år modtog i alt 244 støttemodtagere, inklusive 63 millioner lira-risikostruktur og 48 millioner lire-risiko-lejekontrakter 240 millioner lire.

I denne sammenhæng blev 106 millioner TL givet til 980 681 borgere sidste år.

OP TIL 351 TUSENT BORGERE OPHOLDT 4 MILLIONE LEJE

Ministeriet ydede 2012 milliarder 2020 mio. Lire-lejehjælp til i alt 743 tusind 3 modtagere, fra 412 til 351 juni, 260 mio. Lire-risikobetonet lejebistand og 4 mia. 155 mio. Lire-risikabel bygningslejemål.

Lejebistandsperioden fortsætter i 18 måneder i risikable strukturer uden for det risikofyldte område, og det månedlige husleje fastlægges af ministeriet.

Inden for rammerne af bytransformation i Artvin, Bilecik, Bingöl, Bolu, Burdur, Çankırı, Erzincan, Gümüşhane, Hakkari, Kırşehir, Nevşehir, Sinop, Tunceli, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Bartın, Ardahan, Ikisa, Karal, borgere forsynes med 715 lira, Amasya, Bitlis, Edirne, Giresun, Isparta, Kars, Kastamonu, Kırklareli, Muş, Niğde, Rize, Siirt, Uşak, Yozgat, Aksaray, Şırnak, Osmaniye, Düzce og 810 lira.

Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Çorum, Elazığ, Kütahya, Ordu, Sivas, Tokat, Zonguldak, Batman, Çanakkale 905 pund pr. Måned, Aydın, Balıkesir, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehi Kaysi, Gazian, Gazian I Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Trabzon, Şanlıurfa, Van betales et månedligt leje på 995 TL.

I Adana, Antalya, Bursa, Konya, 1085 tyrkisk lira gives til de rigtige indehavere, mens den højeste lejepris er 1150 tyrkiske liras i Ankara, Istanbul og Izmir.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar