Arbejde startet til SSI Bridge-kryds

Der er startet arbejde med krydset sgk-broen
Der er startet arbejde med krydset sgk-broen

Arbejdet med det nye transportprojekt i byen, SGK Köprülü Junction, er påbegyndt. Mens processerne for stormvand og drikkevand infrastruktur i regionen udføres af SASKI, er de veje, der skal bruges under arbejdet, også under udarbejdelse. I skæringsområdet startes fundamentet for broen på kort tid. I erklæringen blev alle borgere, der viste følsomhed på grund af undersøgelserne, takket for, og opmærksomheden blev henledt til brugen af ​​alternative måder.


Arbejdet med SGK Bridge Crossroads-projektet er begyndt, som vil blive føjet til byens transport fremtid af Sakarya Metropolitan Municipality. På arterien, der blev brugt i retning af Orhangazi Street til centrum, fortrænger SASKI-hold regnvand og drikkevandslinjer. Derudover er der udarbejdet serviceveje, der er nødvendige under arbejdet. Det blev anført, at institutionerne i henhold til den fastlagte forretningsplan også vil fortrænge infrastrukturlinjerne i regionen.

Arbejdet startede med projektet

I erklæringen fra Direktoratet for Videnskabsspørgsmål: ”Vi startede værkerne til SSI Bridge Crossroad-projektet, som blev givet gode nyheder til vores by af vores hovedstads-borgmester Ekrem Yüce. SASKI-hold fortrænger infrastrukturlinier. Derudover forberedes også en servicevad, der skal bruges på projektstedet. Vi fortsætter vores bestræbelser på både at afslutte værkerne hurtigt og minimere trafikflowet. Vi håber, at det arbejde, vi har iværksat for SGK Köprülü Crossroads, vil være gavnligt.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer