Broen på Beyoğlu Street vil være 4 bane

Broen vil være på Beyoglu Street
Broen vil være på Beyoglu Street

Kocaeli Metropolitan Municipality, der bestræber sig på at tilbyde et beboeligt og behageligt liv til befolkningen i Kocael med den forståelse, der fører folk til centrum, fortsætter sine værker uden afbrydelse. I denne sammenhæng fortsætter Büyükşehir, der vælger de passende perioder for at forhindre borgere i at blive berørt af sine aktiviteter, fortsætte sine projekter umiddelbart efter Eid al-Adha-ferien.

ALTERNATIV ROUTE VIL BRUGES


Inden for rammerne af overbygningsarbejderne i Başiskele District Yeniköy Merkez Mahallesi Beyoğlu Street, vil en ny bro med 2 baner blive konstrueret ved nedrivning af den eksisterende bro med 4 baner. Af denne grund foretages trafikstrømmen på Beyoğlu Street på den alternative rute under undersøgelserne. Transport, indtil broen er over Kolej cd. - Cevizlik cd. - Harmanlık cd. - Drama street vil blive leveret på ruten.

24 ENHEDER FORE Pæle bruges

Den nye firefelts bro bliver 20 meter bred og 19 meter lang. På den nye bro bruges 228 borede bunker på 80 meter og 24 cm i diameter og 22 præfabrikerede bjælker på 17 meters længde. Derudover vil der blive produceret 70 ton jern, 600 m3 beton, asfaltbelægning, rækværk og fodgængereæk i armeret beton og dækbeton.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar