Brændstofsystemproducent BRCs fremtidige mål er netto nul emission

BRC, verdens største producent af alternative brændselssystemer, offentliggjorde sin miljø-, social- og regeringsrapport. I rapporten, der afslører stigningen i drivhusgasemissioner gennem årene og vores voksende COXNUMX-fodaftryk, forklarede BRC, at deres mål er nulemissioner ved at støtte alternative brændstoffer. BRCs administrerende direktør, David M. Johnson, sagde: ”Kernen i vores operationer er vores forpligtelse til at reducere vores kulstofaftryk. "Vi arbejder hårdt for at nå vores langsigtede, netto nulemissionsmål".


BRC, verdens største producent af alternative brændstofsystemer, annoncerede sin 'miljø-, social- og regeringsrapport' (ESG). Rapporten, der afslører ændringen i drivhusgasemissioner gennem årene, afslørede BRCs netto-nul-emissionsvision ved at nævne brændstofeffektiviteten i transport og vores COXNUMX-fodaftryk.

Stigningen i drivhusgasemissioner fortsætter

Mens rapporten afslører, at energiforbruget faldt med 2018 procent i 2019 sammenlignet med 7,6, steg drivhusgasemissionerne med 2018 procent i 2019 sammenlignet med 15,7. I 2019 faldt den verdensomspændende efterspørgsel efter 'miljøvenlige brændstoffer', mens brugen af ​​LPG faldt med 2018 procent, og brugen af ​​flydende naturgas (LNG) faldt med 7,8 procent sammenlignet med 100. På den anden side steg efterspørgslen efter dieselolie, hvis faste partikel (PM) og nitrogenoxider (NOx) -emissioner, som bringer menneskers sundhed, meget højere end andre fossile brændstoffer, steg med 72,5 procent på trods af de forbud, der er pålagt i EU's medlemslande.

'Der skal gives incitamenter til miljøvenlige brændstoffer'

brc'n Tyrkiets administrerende direktør i erklæringer om ESG-rapport Kadir Knitter, "Vores vision som BRC 'netto-nulemissioner' vil blive skabt til at udvikle teknologier og til brugen af ​​transportsektoren. Vi ser dette som et ansvar over for vores verden. Selvom vi gør vores bedste for at tilskynde til miljøvenlige brændstoffer globalt og i vores land, vil brugen af ​​brændstoffer, der forurener vores luft og forårsage alvorlig skade på vores atmosfære, fortsætte, så længe regeringer ikke annoncerer incitamenter, der vil gøre miljøvenlige brændstoffer attraktive. Stigningen i drivhusgasemissioner i 2019, hvor energiforbruget blev reduceret, skyldes den stadig markante brug af forurenende brændstoffer som diesel og kul. Vores verden fortjener bedre. Vi bør tage skridt i dag for fremtidige generationer ”.

'Vores vision er netto nulemission'

David M. Johnson, administrerende direktør for BRC, verdens største producent af alternative brændstofsystemer, understregede, at deres mål er nulemissioner og sagde: ”Vi har offentliggjort vores miljø-, social- og regeringsrapport (ESG). I hjertet af vores bæredygtige vision er vores produkter, der består af kulstoffattige, rene transportløsninger og vores engagement i at reducere kulstofaftrykket i hjertet af vores aktiviteter. Vejen til bæredygtig transport er at producere teknologier, der er konkurrencedygtige omkostninger og i overensstemmelse med markedets krav. Vi arbejder også hårdt for at nå vores langsigtede mål for nulemission. ”Vi mener, at fokusering på vedvarende og dekarboniserede gasser giver ren og bæredygtig mobilitet såvel som en mulighed for at øge den økonomiske genopretning, skabe nye job og nå vores mål for reduktion af emissioner,” sagde han.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer