Şanlıurfa's største åbne auto marked åbnede

Det største åbne bilmarked i sanliurfan er åbnet
Det største åbne bilmarked i sanliurfan er åbnet

Şanlıurfa Metropolitan Municipality bragte det åbne bilmarked i brug på messecentret 11. april og bragte det sammen med borgerne. På besøg på det åbne automarked sagde borgmesterminister Metropolitan Kommune Zeynel Abidin Beyazgül, at de vil gøre det nødvendige arbejde for at gøre lanlıurfa til det autohandelscenter i regionen.


Metropolitan Municipality, der bryder grunden med sine innovative værker, etablerede det åbne automarked på messen 11. april.

Borgmester Beyazgül, der besøgte det åbne automarked for tavlen på udstillingscentret 11. april og snakede med borgerne, der ønskede at sælge deres køretøjer og strømmet til bilmarkedet for at købe biler, sagde: ”Den forreste del af vores messeområde blev oprettet som et stort område, og dette var et åbent automarked, og vi åbnede det første i dag. Det var efterspurgt ud over vores forventninger. Det var et krav, et sted, vores Şanlıurfa havde brug for i lang tid. Vi vil gøre det nødvendige arbejde for at gøre lanlıurfa til autohandelscentret i regionen. I dag mødte vi vores køretøjsejere, vi konsulterer dem, og vi vil gøre, hvad vi har brug for, så hurtigt som muligt. Vores folk vil være i stand til at sælge deres egne køretøjer direkte på dette automarked. Denne applikation er også en første i vores Şanlıurfa. Held og lykke til vores by allerede. " Sagde.

I det åbne automarked leveres reglerne for social afstand, brug af masker og siddepladser i sociale områder af Metropolitan Municipality-holdene. Borgere, der kommer til det åbne bilmarked på udstillingscentret 11. april, kan drage fordel af restauranter, cafeteriaer og rekreative områder.

På den anden side afholdes det åbne automarked hver søndag mellem 09.00 og 18.00.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar