Drikkevandbassinet blev lanceret med Kanal Istanbul-projektet

Drikkevandbassin blev åbnet for udvikling med Kanal Istanbul Project
Foto: Republik

I henhold til 10. trinns planer i Kanal Istanbul, der dækker 3 landsbyer, forsvinder hele Sazlıdere-dæmningen, der imødekommer en del af Istanbuls vandbehov, og bliver til en kanal. Med planerne blev drikkevandskummen omkring dæmningen også åbnet for udvikling. Det blev hævdet, at bemærkninger blev anbragt i borgernes gerning, mens planerne stadig var verserende.


Ifølge nyheden om Hazal Ocak fra Cumhuriyet, 'jord + 3' gulvtilladelse blev givet omkring kanalen. Der blev ikke bragt nogen løsning i planerne om at redde Şahintepe-Yarımburgaz-hulen.

Projekterne i 3. fase inkluderer 10 landsbyer, Låsesmed, Dursunköy, Hacımaşlı, Hadımköy, Haraççı, Sazlıbosna, Güvercintepe, Kayabaşı, Şahintepe og Damaskus.

Planlægningsområdet er 5 893 ha. Planlægning omfatter bygderne Hacımaşlı, Sazlıbosna og Çilingir og landbrugsområderne Dursunköy og Damaskus. Sazlıdere-dæmningen, der har hektar jord, forsvinder fuldstændigt i denne plan, og området, hvor dæmningen ligger, bliver til en del af kanalen. Drænvandskummen i dæmningen var også lukket for udvikling og var under beskyttelse. Med denne plan blev dette område også åbnet for udvikling.

På den anden side blev det hævdet, at der blev anført kommentarer i borgernes gerninger, mens planer verserede. Af denne grund blev det anført, at et stort antal borgere havde indsigelse mod planerne.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar