Edirne Kırklareli Road, 11 kilometer İnece-produkter skåret åbnet

Trinvis afsnit i Edirne kirklareli vejkilometer blev åbnet
Foto: Ministeriet for transport og infrastruktur

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, der åbnede det 11 kilometer lange afsnit af Edirne-Kırklareli-vejen, sagde, at de kom fra en stærk tradition, der modigt implementerede innovative og gigantiske projekter, og at de har gjort betydelige skridt i investeringer under ledelse af præsident Recep Tayyip Erdoğan. Den skiftende balance i verdensøkonomien i Tyrkiet giver store muligheder, som vores region og vores lands forberedelser til et sted, hvor det bemærkes, at logistik, når det er afsluttet som ønsket, gør supermagt.


Med oplysning om, at de investerede 2003 milliarder 2020 millioner lira i Thrakien-regionen, der dækker Çanakkale, Edirne, Istanbul, Kırklareli og Tekirdağ mellem 85 og 772, sagde minister Karaismailoğlu, at den 11 km lange sektion, der blev åbnet af ham, ville reducere varigheden af ​​Edirne-Kırklareli Road fra 15 minutter til 5.5 minutter. Han tilføjede, at med arrangementerne, vil alle risici vedrørende liv og ejendomssikkerhed blive fjernet. Karaismailoğlu meddelte, at 47.5 kilometer af vejen vil blive taget i brug i 2021.

Målet er at få adgang til et avanceret transport- og infrastrukturnetværk, der passer til republikkens ånd

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu deltog i åbningsceremonien på 11 kilometer Edirne-Kırklareli Road. Minister Karaismailoğlu sagde, at de kommer fra en stærk tradition, der modigt implementerede innovative og gigantiske projekter, som ministeriet for transport og infrastruktur, under ledelse af præsident Recep Tayyip Erdoğan og har gjort betydelige skridt i investeringer i alle kommunikations- og kommunikationssektorer sammen med land, luft, jernbane og søveje. .

I republikens 100-årige mål for Tyrkiet til de holistiske udviklingsmål sagde ministeren, at adgang til det udviklede transport- og infrastrukturnetværk, der er værdig for den republikanske ånd Karaismailoğlu, ”Jeg håber, at vores unge mennesker, når de går i gang med børnene i vores republiks andet hundrede år, vader dem alle for at give bedre de vil se, at vi arbejder og sætter en ære i deres land. Vi tror på, at vi altid vil føre disse smukke trin, vi tager med vores hjerter fulde af kærlighed til hjemlandet fremad og gøre os stolte, og vi vil se deres succeser sammen, med vores øjne vandrende, brystet stiger. ''

Ændring af makroøkonomi, Tyrkiet leverer fantastiske tilbud

Den skiftende verdensøkonomiminister Karaismailoğlu bemærker, at der tilbyder store tilbud til Tyrkiet i balance, "Vores lands position, at den nord-syd og den øst-vestlige akse, vi har afsluttet hurtigt, vi ønsker vores forberedelser til os, vores region vil gøre en logistik supermagt. Vores eksport vil stige, den øgede eksport vil udløse produktion, vores økonomi vil vokse endnu mere, bringe mere velstand i vores liv og tilføje rigdom til vores rigdom. Derfor er vi i dag i Kırklareli, en anden dag i Siirt, Amasya, Çanakkale, Erzurum, Mersin og Muğla. Vi er meget glade for at få klar over mange broer, lufthavne, veje, havne og mange megaprojekter, som verden misundes. Fordi vi ved, at hvert skridt, vi tager, og hver mursten, vi sætter, har et mål og mening for vores lands fremtid. ''

"Den transformative magt ved projekter tilføjer spænding og kraft til vores arbejde"

I betragtning af at vidne til de transformative effekter af projekterne i borgernes liv giver dem spænding og styrke, understregede minister Karaismailoğlu, at projekterne har forvandlet deres placering til et centrum for tiltrækningskraft for investeringer, og at de har nye forretnings-, beskæftigelses-, produkt-, service- og kulturelle effekter. Minister Karaismailoğlu erklærede, at disse investeringer vendte tilbage som en stigning i velstand, velstand og livskvalitet.

”Kırklareli er altid blandt vores prioriteter som en af ​​vores foretrukne byer med dens historie, natur og kultur. Mellem 2003 og 2020 har vi udført vejforbedring og byggearbejde i Kırklareli i næsten 430 kilometer. I samme periode fornyede vi næsten 420 kilometer jernbanelinjer. I dag er der mere end 300 tusinde hurtige internetabonnenter i Kırklareli. Thrakien-regionen, der inkluderer Çanakkale, Edirne, Istanbul, Kırklareli og Tekirdağ, er strategisk vigtig for at være placeret ved krydset mellem internationale veje, der forbinder Europa og Asien. På grund af denne privilegerede position nærmer vi os vores Thrakia-region med en anden følsomhed med hensyn til vejinfrastruktur, havnestyring, flyselskab og jernbaneforbindelser. ”

miljøvenlig Halkalı-Kapikule højhastighedstogprojekt, ulykker og luftforurening vil blive reduceret

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu's ord Halkalı-Behold informeret om Kapikule High Speed ​​Train Project. Minister Karaismailoğlu sagde følgende om projektet: ”Mellem 2003-2020 investerede vi 85 milliarder 772 millioner lira i vores Thrakia-region, der dækker Çanakkale, Edirne, Istanbul, Kırklareli og Tekirdağ. Som Ministeriet for Transport og Infrastruktur mellem Istanbul og Edirne, som stadig er under opførelse, Halkalı-Kapıkule High Speed ​​Train Project er et af vores vigtigste projekter. Projektet; 55 kilometer er inden for Edirnes grænser, 62 kilometer er inden for Kırklareli, 68 kilometer er i Istanbul, og 44 kilometer er inden for grænserne for Tekirdağ. Linjen på 229 kilometer, der er egnet til hastigheden på 200 kilometer i timen, vil være i stand til at transportere dobbeltlinjer, elektrisk, last og passager.

Halkalı- Rejsetid for passagerer mellem Kapıkule (Edirne) falder fra 4 timer til 1 time og 20 minutter, og belastningstiden falder fra 6 timer 30 minutter til 2 timer 20 minutter. Med vores projekt, som er miljøvenligt, vil intensiteten af ​​landtransport i regionen falde, så jernbanetransport vil stige, så ulykker og luftforurening falder. Med projektet vil eksportmulighederne for de industrielle produkter, der er produceret i regionen, stige, og de logistikomkostninger, der vil opstå under transporten af ​​de nødvendige råvarer til fremstillingsindustrien, vil falde. Når dette projekt er afsluttet, vil den del af Silk Railway-ruten, der passerer vores land, være et af de vigtigste forbindelser, der udgør den europæiske forbindelse. "

11 millioner tyrkiske Lira tidsbesparelser med 13 kilometer nedskæring

Udtryk for sin glæde for at åbne Edirne-Kırklareli-vejen sammen understregede minister Karaismailoğlu, at den samlede 47.5 km Edirne-Kırklareli-vej, som er en af ​​de vigtige vejinvesteringer for byerne Kırklareli og Edirne, er en vigtig del af D-20-aksen i den øst-vestlige korridor. han trak.
Minister Karaismailoğlu udtrykte detaljerne om de sektioner, hvor åbningen af ​​Edirne-Kırklareli-vejen blev åbnet, og sagde: ”Den 2 km lange del af denne vej blev afsluttet og taget i brug på ruten, der blev fornyet i 2 × 8-bane, varm blandet belagt splitvejsstandard. Det afsnit af Edirne-Kırklareli Road, som vi åbnede i dag; Mellem projektets 9. og 20. kilometer ligger varianterne af Inece Town og Urunli Village 6 km langs Inece Creek Bridge, Dolapdere Bridge, Bostanli Overpass Bridge, samt 11 niveau kryds. Mens transporttiden i dette afsnit blev reduceret fra 15 minutter til 5.5 minutter, blev alle risici for liv og ejendomssikkerhed elimineret med de aftalte arrangementer.

Den økonomiske værdi af den årlige tidsbesparelse på 11 kilometer er 13 millioner lira. Der opnås en årlig besparelse på 2 millioner lira i brændstofforbrug. Med projektet bliver den 3 kilometer lange vej, med en gennemsnitlig daglig trafik på 650 12, forkortet med 1 km. På denne måde opnås 874 ton reduktion af kulstofemission. Takket være vores nye vej vil Thrace også have en renere luft. Kort sagt, med dette vejprojekt, vil rejsen mellem vores Edirne-Kırklareli-byer være hurtigere, mere komfortabel, økonomisk og miljøbevidst. ”

Minister Karaismailoğlu tilføjede også, at den 47.5 kilometer lange Edirne-Kırklareli statsvej vil give større bidrag til det økonomiske liv og beskæftigelsen, når den åbnes for tjeneste i 2021.

18 milliarder liras investering i transporttilstande de sidste 880 år

Udtryk for, at i alt 18 mia. Lira er blevet investeret i transport- og kommunikationsformer i de sidste 880.2 år, bemærkede minister Karaismailoğlu, at disse investeringer har bragt livlighed til steder, hvor de passerer, ligesom floder og øget handel, produktion og beskæftigelse. Karaismailoğlu, der sagde, at et land kunne være et moderne land, når det udvikler sig med hver by, distrikt, by og landsby, mens de udvikler sig, sagde, at deres eneste ønske var at fortsætte deres udviklingsbevægelser og efterlade et større og stærkere land for kommende generationer.

Transport- og infrastrukturminister, Adil Karaismailoğlu, tog den første tur på vejen ved at passere rattet på køretøjet på Edirne-Kırklareli Highway, der blev åbnet. Kırklareli-guvernør Osman Bilgin blev ledsaget af minister Karaismailoğlu.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar