Emirates begynder flyrejser til Guangzhou med dets ikoniske A380-fly

Emirates starter sine flyvninger til Guangzhou med dets flagskib a
Emirates starter sine flyvninger til Guangzhou med dets flagskib a

Emirates tilføjer Guangzhou fra 380. august til byer, hvor det opretholder flyvning med sin A8. Emirater, der i øjeblikket flyver Amsterdam, Kairo, London Heathrow og Paris A380, er genoptaget med at transportere passagerer til 50% af dets før-pandemiske destinationer.


Emirates meddelte, at det vil sende sine ikoniske A380-fly til Guangzhou fra 8. august 2020. Flyselskabet har genoptaget sine A380-flyvninger til Amsterdam og Kairo denne uge og lancerede sin anden daglige A380-flyrejse til London Heathrow for at imødekomme markedets efterspørgsel og tilbyde flere rejsemuligheder til sine passagerer.

Emirates har indtil videre genoptaget sine A5-flyvninger til 380 byer og planlægger gradvist at udvide flyvningerne til dette populære fly i henhold til efterspørgsel og operationelle godkendelser. Emirates A380-oplevelsen er fortsat en af ​​de mest foretrukne muligheder for rejsende takket være dens rummelige og komfortable hytter.

Passagerer rejser i øjeblikket på Emirates A380 en gang dagligt til Amsterdam, fire gange om ugen til Kairo, to gange om dagen til London Heathrow, en gang om dagen til Paris og en gang om ugen til Guangzhou (fra 8. august) de kan.

Emirates genoptog sine flyvninger fra Dubai til Addis Abeba, Clark, Dar es Salaam, Nairobi, Prag, São Paulo, Stockholm og Seychellerne i sidste uge og genstarter sine flyvninger til Kuwait fra i dag og Lissabon fra den 16. august. Med fokus primært på sikkerhed udvider Emirates gradvist sine passagertjenester til 70 byer i august og vender tilbage til 50% af sine pre-pandemiske destinationer.

Passagerer, der rejser mellem Amerika, Europa, Afrika, Mellemøsten og Asien og Stillehavet, kan nyde sikre og komfortable forbindelsesflyvninger via Dubai. Med Dubais genåbning for internationale netværks- og fritidsbesøgere, kan Emirates-passagerer overføre fra eller til Dubai.

COVID-19 PCR-tests er obligatoriske for alle passagerer, der ankommer og overfører fra Dubai (og UAE) uanset deres hjemland, inklusive UAE-borgere, UAE-beboere og turister.

Gratis, global dækning af COVID-19-relaterede omkostninger: Passagerer kan rejse med tillid takket være Emiraters forpligtelse til at dække COVID-19-relaterede medicinske omkostninger, hvis de får diagnosen COVID-19 under deres rejse. Denne ansøgning gælder for passagerer, der rejser med Emirates indtil 31. oktober 2020 (indtil den første flyvning, der skal afsluttes den 31. oktober 2020) eller, og vil være gyldig i 31 dage fra det tidspunkt, hvor de tager den første flyrejse. Emirates-passagerer vil stadig være i stand til at nyde den ekstra dækning af denne dækning, selvom de rejser til en anden by ved ankomst til Emirates-destinationen. For mere information:https://www.emirates.com/tr/turkish/help/covid19-cover/

Sundhed og sikkerhed:Emirates har truffet omfattende forholdsregler, der gælder for hvert trin på rejsen for at sikre deres passagerers og medarbejders sikkerhed på jorden og i luften, herunder distribution af gratis hygiejnesæt, der indeholder masker, handsker, håndrensningsanlæg og antibakterielle visker til alle passagerer. For mere information om disse foranstaltninger og tilgængelige tjenester for hver flyvning, besøge:https://www.emirates.com/tr/turkish/help/your-safety/

Krav til turistindrejse:For mere information om adgangskrav til besøgende til Dubai: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/flying-to-and-from-dubai/

Mennesker, der er bosiddende i Dubai Du kan kontrollere de aktuelle rejsekrav på: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/flying-to-and-from-dubai/

Hibya News Agency


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar