Emirates Flight Network til at nå 77 byer

Emirates Flight Network til at nå 77 byer
Emirates Flight Network til at nå 77 byer

Emirates meddelte, at de vil fortsætte passagertrafikken til Guineas Conakry og Senegals Dakar-byer, hvilket øger antallet af byer, det betjener i Afrika, til otte.


Emirates meddelte, at den 3. september fortsætter passagertrafikken til byerne Conakry i Guinea og Dakar i Senegal, hvilket øger antallet af byer, det betjener i Afrika, til otte. Flyvninger fra Dubai til Conakry og Dakar vil blive opereret med Emirates Boeing 777-300ER-fly som forbindelsesfly, der fungerer to gange om ugen.

Med forbindelsesfly mellem Conakry og Dakar har Emirates 'voksende flynetværk nået 77 byer, hvilket forbedrer passagererne med et enkelt stop i Dubai til både afganger og ankomster, især med destinationer i Mellemøsten, Vestasien, Europa, hele Amerika og Fjernøsten. vil give global forbindelse.

Når Dubai genåbner sine døre for internationale forretnings- og fritidsbesøgende, kan passagerer stoppe i byen og turnere i byen -19 PCR (Polymerase Chain Reaction) -test til Dubai (og UAE '), inklusive UAE-borgere, beboere og turister, uanset deres oprindelsesland. Det er obligatorisk for alle passagerer, der ankommer og passerer.

Hibya News Agency


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer