Et nyt brand fra Hyundai: IONIQ

Et andet nyt brand fra Hyundai, ioniq
Et andet nyt brand fra Hyundai, ioniq

Hyundai Motor Company fortsætter med at vedligeholde IONIQ-modellen, der er blevet annonceret i bilverdenen med sine elektriske og hybridversioner, som et brand nu. Fortsat sin stigning inden for elbiler og også med det mål at blive et af de førende mærker i sektoren, vil Hyundai tilbyde kundeorienterede splinterny el-køretøjoplevelser i tråd med sin vision om 'Fremskridt for menneskeheden'.


Under IONIQ-mærket vil Hyundai, der vil introducere tre mere innovative modeller i de næste fire år, drage fordel af produktionskendskab i EVs. Med oprettelsen af ​​IONIQ-mærket vil Hyundai også hurtigt reagere på den hurtigt voksende og udviklende markedets efterspørgsel efter elbiler. For at opfylde IONIQs mærkeopgave vil Hyundai udvikle eksisterende EV-kriterier, såsom ultrahurtig opladning, komfortable brugsfunktioner og rummeligt interiør i lyset af den nyeste teknologi og kombinere dem med fremtidige innovationer.

Modellen, der blev navngivet IONIQ ved at kombinere ordene "Ion-Ion" og "Unique-Unique", blev først introduceret af Hyundai i 2016. IONIQ, verdens første og eneste model, der tilbyder tre forskellige elektriske drivlinjer (hybrid, plug-in hybrid og elektrisk) i en enkelt kropstype, repræsenterer Hyundais voksende engagement i bæredygtighed og innovation.

IONIQ 5 / IONIQ 6 / IONIQ 7

Hyundai bestemmer modelnavne med numre under det nye brand og bruger lige tal for sedans og ulige numre for SUV'er. Den første model under IONIQ-mærket vil være IONIQ 2021, som lanceres i begyndelsen af ​​5. Denne model i mellemstor CUV-segmentet er baseret på EV '2019' -konceptet, som Hyundai introducerede på Frankfurt Motor Show i 45. Inspireret af fortiden integrerer Hyundai-designere parametriske pixels i fremtidige IONIQ-modeller. I 2022 introducerer Hyundai IONIQ 6 Sedan, som er designet baseret på Prophecy EV. Det sydkoreanske brand introducerer en større SUV, IONIQ 2024, i begyndelsen af ​​7.

E-GMP platform

IONIQ-varemodellerne sidder på E-GMP Electric Global Modular Platform, som giver hurtig opladningsevne og køreglæde. Denne EV-eksklusive platform vil tilbyde en "smart boligareal" med unikke funktioner såsom justerbare komfortable sæder, trådløs tilslutning og en stor handskekasse.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer