Mulighed for fjernundervisning for studerende med kroniske sygdomme fra MEB

Grundskole- og ungdomsskoleelever med kroniske sygdomme vil kunne fortsætte deres uddannelse med fjernundervisning under Kovid-19-udbruddet, hvis de finder anvendelse på skoledirektorater med et dokument, de vil modtage fra e-Pulse-systemet eller andre metoder, der er bestemt af Sundhedsministeriet.


En erklæring blev fremsat af Ministeriet for Nationalt Uddannelses Generaldirektorat for Sekundær Uddannelse om, at efter at have set ansigt til ansigt uddannelse, kunne gymnasieelever med kroniske sygdomme fortsætte deres uddannelsesaktiviteter med fjernundervisning. I brevet, der blev sendt i går til provinserne om job og procedurer i begyndelsen af ​​studieåret 2020-2021 af Ministeriet for Uddannelse, Generaldirektoratet for Grunduddannelse, blev procedurerne, der skal udføres for grundskole- og gymnasiestuderende med kroniske sygdomme, bestemt. De studerende, der studerer i officielle og private grundskoleundervisningsinstitutioner, hvis sygdom er inkluderet på listen over kroniske sygdomme i Ministeriet for Sundheds e-Puls System, henvender sig følgelig til skoledirektoraterne med et dokument, de vil modtage fra e-Pulse Systemet eller andre metoder, der er fastlagt af Ministeriet for Sundhed, de vil være i stand til at udføre deres uddannelsesaktiviteter i Kovid-19 vil være i stand til at fortsætte med fjernundervisning under epidemien.

Derfor vil det nye skoleår, der begynder mandag 21. september 2020, afsluttes hygiejneforberedelser i skoler i overensstemmelse med forbedring af hygiejneforhold i uddannelsesinstitutioner og guide til infektionsforebyggelse. Under tilmelding fra skoleadministrationerne anmodes ikke forældrene om dokumenter såsom fakturaer, kontrakter, der ikke er inkluderet i lovgivningen. relaterede handlinger vil blive truffet. I betragtning af kursistens starttider, vil virkningen af ​​Kovid-19-epidemien, de geografiske forhold, forskellene i klima- og miljøforhold, studerende, der transporteres af transportsystemet og den specielle studerendes service, ikke have tilladelse til at forlade før dagslyset er oplyst og vil blive arrangeret af guvernørerne for at få mere ud af dagslys. .

Donationer modtages ikke under registrering

Forældrene blev instrueret om, at registreringsgebyret eller donationer ikke vil blive modtaget under studerendes tilmelding på grund af overtrædelse af den relevante lovgivning, ellers evalueres klagerne over sådan praksis af regeringsførerne og de nødvendige handlinger træffes. Derudover vil praksis, der vil forårsage klassediskriminering og skade princippet om lige muligheder i uddannelse, såsom skoletilmelding, specielle gruppeklasser, lærervalg, teknologiske eller fysiske faciliteter, fremmedsprogsundervisning, ikke udføres i offentlige skoler.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer