Halkalı Kapıkule højhastighedstogprojekt vil være i drift i 2023

Halkali Kapikule vil blive taget i brug i hurtigtogprojektet.
Halkali Kapikule vil blive taget i brug i hurtigtogprojektet.

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu besøgte Pınarhisar Kommune, guvernør Osman Bilgin og AK Party Kırklareli provinsdirektorat inden for rammerne af hans kontakter i Kıklarklar.


Minister Karaismailoğlu, der modtog information om distriktet fra borgmester İhsan Talay under hans besøg i Pınarhisar Kommune, konsulterede med guvernør Osman Bilgin og AK-partiets provinsielle direktorat og konsulterede borgernes behov og krav med de igangværende investeringsprojekter i byen.

I sin tale på AK-partiets provinspræsidentskab sagde Karaismailoğlu, at borgerne ved at omfavne historie og kultur har underskrevet projekter, der vil forbedre deres levestandard og er komfortable med at producere nye projekter.

"Tyrkiet er fantastisk i hvert distrikt, der bygger vores projekter"

Udtryk for, at de annoncerede et nyt projekt hver dag, berørte Karaismailoğlu på Çanakkale Bridge og Northern Marmara Motorways Projects og sagde: ”På den ene side er den nordlige Marmara Highway 400 km, på den anden side Çanakkale Bridge. Dette er enorme projekter rundt om i verden. Çanakkale Bridge er den bredeste spanbro i verden med dens midterste spændvidde på 2023 meter. Med hensyn til stålfødder er den 318 meter, og disse figurer har symbolsk betydning. En af dem er 2023, den anden er 318 ... Så 3. i 18. måned. Jeg håber, at vi endda åbner den den 18. marts 2022. Et af projekterne afslutter. Vi laver mange værker såsom Istanbul - Izmir Motorway og Osman Gazi Bridge. Vi bygger fantastiske projekter i hver region i Tyrkiet. " brugte udtryk.

Målet er at møde 70 procent af landet med højhastighedstog i 2023.

Der vil være 3 stationer i Kırklareli Halkalı Minister Karaismailoğlu understregede, at Kapıkule High Speed ​​Train Project er blandt de vigtigste projekter, og bemærkede, at projektet vil blive taget i brug i 2023.

Minister Karaismailoğlu sagde: ”Så når du tager et højhastighedstog herfra, vil du tage til Gaziantep, ikke kun til Ankara. Vi sigter mod at møde 70 procent af vores land med højhastighedstog i 2023. Som du vil drage fordel af højhastighedstog, er 70 procent af Tyrkiets håb om komfort efter kort tid. Vores arbejde fortsætter også med vores motorvejsinfrastruktur. ” sagde.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar