Handelsminister Ruhsar Pekcan offentliggør juli eksporttall

Handelsminister Ruhsar Pekcan annoncerede eksporttallene i juli
Handelsminister Ruhsar Pekcan annoncerede eksporttallene i juli

Handelsminister Ruhsar Pekcan steg i juni af Tyrkiets eksport i juli 11,5 procent rapporterede, at 15 milliarder er 12 millioner dollars.


Pekcan, en skriftlig erklæring, bidrager til væksten i eksporten, hvilket reducerer underskuddet på de løbende poster, mens han understregede, at Tyrkiets økonomi fortsat var drivkraften. Minister Pekcan understregede, at opsvinget i eksporten fortsatte i juli efter den nye type coronavirus (Kovid-19) -epidemi.

Da han forklarede, at eksporten fra juli blev realiseret som 11,5 milliarder 15 millioner dollars med en stigning på 12 procent sammenlignet med den foregående måned, påpegede Pekcan, at eksporten nåede den højeste værdi i 19 ved at overskride niveauerne, før Kovid-2020-epidemien og det næsthøjeste juli-tal til dato er realiseret.

Når han forklarede, at eksporten faldt med 2019 procent i juli 19, på grund af den høje base, mangel på arbejdsdage og Kovid-5,8-udbruddet, tilføjede Pekcan, at den gennemsnitlige daglige eksport nåede $ 16,8 millioner med en stigning på 715 procent sammenlignet med juni.

“Den højeste dækningsgrad i 2020”

Pekcan sagde, at importen udgjorde $ 7,66 milliarder 17 millioner i juli og faldt med 756 procent år for år.

”Forholdet mellem eksport og import dækkede 82,6 procent i juni og nåede op på 84,5 i juli. Forholdet mellem eksport og import ekskl. Guld steg til 93,9 procent. I juli nåede vi således den højeste eksportværdi i 15 med en eksport på 12 milliarder 2020 millioner dollars og årets højeste importdækningsgrad med 84,5 procent i alt og 93,9 procent eksklusive guld. ”

Pekcan, når den blev fjernet guld fra udenrigshandelsdata ved at henlede opmærksomheden på, hvad de ser som et konkurrencepræget punkt, at Tyrkiets økonomi i handelsværdikæden, "Guld, et sparekøretøj er en slags kapital. Derfor er det sundere at betragte guld som en kapitalbevægelse. ” fundet vurderingen.

11,9 procent i andet kvartal af EU's økonomi, den amerikanske økonomi krympet 32,9 procent af Pekcan påpegede, at når disse tal betragtes som en vigtig værdi af Tyrkiets eksport og understregede det meningsfulde.

"Den opadgående tendens inden for de største eksportsektorer fortsatte"

Minister Pekcan erklærede også, at de vil fortsætte deres bestræbelser uden afbrydelse for at opretholde stigningen i eksport og positive resultater i udenrigshandel.

Bemærk at stigningstendensen i de vigtigste eksportsektorer efter epidemien fortsatte i juli, erklærede Pekcan, at eksporten i bilindustrien steg med 10,1 procent, 41 procent i beklædning og 18,5 procent i tekstiler sammenlignet med den foregående måned.

Med oplysning om, at eksporten til EU steg med 12,8 procent sammenlignet med den foregående måned med normaliseringen på de vigtigste eksportmarkeder, understregede Pekcan, at de mest eksporterede lande i juli var Tyskland med 1 milliard 458 millioner dollars, Det Forenede Kongerige med 963 millioner dollars og USA med 942 millioner dollars.

Understreger, at der er en stigning i antallet af eksporterende virksomheder, sagde Pekcan: "Mens ca. 27 tusind virksomheder eksporterede i april, eksporterede over 41 tusind virksomheder i juli." delte sin viden.

"På trods af al negativiteten i den pandemiske periode, Tyrkiets pålidelige, viste det sig at være et stabilt leverandørlande," angiver Pekcan, sagde han:

"Efter eksporttallene i juni for juli har Tyrkiets økonomi styrket vores tro på, at processen med at levere en stærk produktion fra pandemien, processen med normalisering af landet viste, at det var økonomisk adskilt fra andre lande. Jeg vil gerne takke alle ansatte, der har bidraget til vores eksport, især TIM, eksportørforeninger og ansatte i vores ministerium. Vi har en lang vej at gå, vi vil fortsætte med at samarbejde med vores producenter og eksportører uden afbrydelse. ”chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar