Hvem er Hakan Balamir?

Hvem er Hakan Balamir
Hvem er Hakan Balamir

Hakan Balamir (fødselsnavn: Balamir Tavacıoğlu; f. 1945; Istanbul - 4. juli 2017; Istanbul), tyrkisk filmskuespiller. Hakan Balamir, en af ​​de efterspurgte spillere i 1970'erne, tilbragte sin barndom i Giresun, hvor hans far, en soldat, tjente.


Begyndte i biografen med filmen One Love, One Death (1972). Han arbejdede med instruktører som Lütfi Akad, Atıf Yılmaz, Süreyya Duru og Memduh Ün. Med sine roller i filmene Yunus Emre (1974) og nummer 14 (1985) blev hun valgt to gange som den bedste skuespiller i Antalya Golden Orange Film Festival. I 1970'erne og 1980'erne har hun hovedrollen i næsten 20 film. Så producerede han.

Spilleren, der har kæmpet med kronisk lungesvigt sygdom KOL i et stykke tid, døde i en alder af 4 den 2017. juli 71 på et hospital, hvor han blev behandlet i Istanbul på trods af alle anstrengelser. Hendes leg blev begravet på Küçükyalı kirkegård torsdag den 6. juli 2017.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar