Hviderusland vil være det første land, der modtager Ruslands coronavirus-vaccine

Hviderusland vil være det første land, der modtager Ruslands coronavirus-vaccine
Hviderusland vil være det første land, der modtager Ruslands coronavirus-vaccine

Det blev annonceret, at det første land, der modtager coronavirus-vaccinen Sputnik V udviklet i Rusland, vil være Hviderusland. I en erklæring fra Hvideruslands præsident Aleksandr Lukashenkos pressekontor blev det i telefonsamtalen mellem Lukashenko og den russiske præsident Vladimir Putins erklæret, at det blev besluttet, at Hviderusland først skulle modtage vaccinen.


I en erklæring fra pressekontoret blev det besluttet, at borgerne i Hviderusland frivilligt indtager scenen i tredje fase. Hviderusland vil således være det første land, der importerer vaccinen fra Rusland ”.

Imidlertid tvivler eksperter på effektiviteten og sikkerheden ved vaccinen. Vaccinen udviklet af russerne består af to serotyper af det humane adenovirus. Begge serotyper indeholder S-antigener af den nye coronavirus.

Antigener indtræder i celler og producerer en immunrespons. Vaccinen administreres i to doser. Russerne hævder, at vaccinen vil give beskyttelse i op til to år. Der er dog ikke fremlagt nogen solid videnskabelig dokumentation om dette emne. Dets effektivitet på risikogrupper er også ukendt.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar