Hvor er Amisos Hill? Historie og historie

Hvor er amisosbjergens historie og historie
Foto: wikipedia

Amisos Hill, eller Baruthane Hill, tidligere kendt som stedet for det 3. århundrede f.Kr. og opdaget den 28. november 1995. Gravkamrene i tumuli blev opdaget og berøvet af skattejægere, før de blev taget under beskyttelse. Af denne grund er nogle dele af gravstrukturen beskadiget.


Under udgravningerne, der blev foretaget i 2004-2005, blev det bestemt, at tumulet tilhørte den hellenistiske periode, og det blev fundet at være en begravelsesstruktur, der menes at tilhøre en af ​​seniorledelsesfamilierne i Pontus Kingdom. Et antal begravelser kaldet Amisos-skatten blev også fundet i redningsudgravningerne i gravkamrene, og disse fund er i øjeblikket udstillet i Samsun arkæologi- og etnografimuseum.

Efter at værkerne blev afsluttet i 2008, blev tumulierne, der blev arrangeret til at tjene turisme, navngivet Amisos Hill, og gravværelserne blev åbnet for besøgende.

Nordlig tumulus

Den nordlige tumulus, der består af tre på hinanden følgende gravkamre placeret under bakken, som er 8 meter høj og 3 meter i diameter, blev dannet ved at grave konglomeratet og strækker sig i øst-vest retning. Væggen på tumulus, som er 18 meter lang, 2.25 meter bred og 2.5 meter høj, er dekoreret med falske søjler og er ikke pudset.

Sydlig tumulus

Den sydlige tumulus består af en to-rum begravelsesstruktur under murbakken, 15 meter høj og 40 meter i diameter. Det blev dannet ved at udskære konglomeratlaget som i den nordlige tumulus og strækker sig igen i øst-vest retning. Væggene under tumoren, som er 6 meter i længden, 2.5 meter i bredden og 3 meter i højden, er dækket med 3 meter tyk cremefarvet gips.

Horisontale linjer blev trukket mod væggene i det forreste rum i tumulus og malet i mørkeblå. På oversiden af ​​denne dummy stenvæv blev to vandrette striber indgraveret med rød maling. Der er nicher, der er malet med gul maling på øverste, højre og venstre side af døren, der åbner bagrummet.

Der er en kline foran den vestlige væg i bagkammeret i tumulus. Den forreste del af Kline er dekoreret med røde og sorte farver. Rumets vægge er dekoreret med rød maling og vandrette striber.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar