Hvor er Varda-broen? Varda Bridge Story

Hvor er broen der?
Foto: wikipedia

Varda Bridge ligger i Hacıkırı (Kıralan) -området i Karaisalı-distriktet i Adana-provinsen og er kendt som ”Koca Köprü köprü af lokalbefolkningen. Hacıkırı er kendt som jernbanebroen eller den tyske bro, fordi den blev bygget af tyskerne i 1912. Afstanden til Adana er ad vej 64 km over Karaisalı ad vej. Afstanden til Adana Station med tog er 63 km.


Denne bro blev bygget af tyskerne med en stålmasket sten murværk teknik. 6. Placeret inden for området. 1912 blev åbnet i år. Formålet med broen er at fuldføre jernbanelinjen Istanbul-Baghdad-Hejaz.

Tekniske specifikationer

3 hovedåbning i murbro-typen er baseret på 4 hovedstativ. Længden er 172 m. Højden på mellemfoden fra jorden er 99 m. Broben er af stålstøttetype, og det ydre belægning er lavet ved stenstrikningsteknik. Byggeåret er 1907 og slutdatoen er 1912. Der er vedligeholdelsesstiger i fire søjler til vedligeholdelse af brobenene.

Skinnen på broen er arrangeret med en radius af 1220 m. Den nominelle belastning er 85 mm i henhold til hastigheden 47 km. 5 21 arbejdere og en tysk ingeniør i den årlige byggeproces er døde af forskellige årsager.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar