Indsats fremskyndet for Uludağ at bidrage til turisme i 4 sæsoner

Undersøgelser har fået fart for at bidrage til den sæsonbestemte turisme
Undersøgelser har fået fart for at bidrage til den sæsonbestemte turisme

På trods af at være et af Tyrkiets vigtigste vinterturismekompetencecentre. Manglende fornyelse af anlægget på grund af rodet, kan du ikke få det, du fortjener af turismeårsager såsom manglende evne til nye investeringer. Uludag, Uludag Area Management begyndte at bidrage til turisme 4 sæsoner af 12-måneders formandskabsarbejde er accelereret.


Forslaget, der vil afslutte forvirringen i Uludağ, en af ​​de vigtigste værdier for Bursa, der er anerkendt på verdensplan, og som vil fremskynde investeringerne, kom fra kultur- og turistminister Mehmet Nuri Ersoy og minister Ersoy gav instruktioner om oprettelse af direktoratet for webstedsstyring for Uludağ som i Cappadocia. Derefter blev arbejdet igangsat af både Ministeriet for Kultur og Turisme og Ministeriet for Landbrug og Skovbrug, da området forblev på grænsen til nationalparken. Mens de lovgivningsmæssige forberedelser vedrørende Uludağ Area Management Formandskab er afsluttet, forventes lovudkastet at blive bragt til Parlamentet og blive lov i oktober i løbet af den nye lovperiode. I mellemtiden kom støtte fra operatører af turistfaciliteter i Uludag til feltformandskabet. Tourism Management, der erklærede, at mange problemer i Uludağ vil blive løst uden at gå til Ankara med Site Management Directorate, besøgte Bursa Metropolitan Mayor Alinur Aktaş og forklarede feltdirektoratets bidrag til Uludağ og Bursa. Besøg, Southern Marmara Tourist Hoteliers Association (GÜMTOB) er præsident Printer, Turkey Travel Agencies Association (TÜRSAB) South Marmara Region præsident Murat Saracoglu, hoteller i Uludağ og Haluk Beceren forretningsejere, John Beceren, Mehmetcan printer, Cetin Ceylan, svævebane Inc. Bestyrelsesformand İlker Cumbul, nationalparker stedfortræder regional direktør Nurbay Zeki Engin og nationalparker manager Yüksel Akdoğan deltog også. På mødet blev bidragene fra direktoratet for webstedsstyring, både med hensyn til investorer og med hensyn til beskyttelse af nationalparkområdet, drøftet.

4 sæsoner turisme

Bursa Metropolitan-borgmester Alinur Aktas, ikke kun i Uludag Bursa, Tyrkiets endda understregede, at en vigtig værdi i verden. Med hensyn til, at Uludağ er et sted, der har fire sæsoner om sommeren og vinteren med sin skisportssted, svævebane, naturområder og endemiske arter, sagde borgmester Aktaş, ”Problemer hidrørende fra naturlige procedurer og myndighedskonflikter er hidtil blevet oplevet. Der var nogle problemer, og vi har en intens indsats for at overvinde dem. Igen konsulterede vi i dag med operatørerne i Uludağ og parterne i spørgsmålet om arbejdet vedrørende formandskabet for områdestyring, der skulle etableres i overensstemmelse med vores ministeriets henstillinger. Bursa er en meget fremhævet by. Vores sted på UNESCOs verdensarvsliste, vores historiske steder, vores naturlige steder. Men Uludağ er en af ​​dens kendte funktioner. Hvis man tager det hele sammen med Tyrkiets værdi, vil denne værdi samle desto mere dyrebart. Som Metropolitan Kommune vil vi aldrig afstå fra at opfylde vores ansvar i denne sag. ”

Hurtige løsninger på problemer

GÜMTOB, præsident Ersin Yazıcı, sagde på vegne af turistfagfolk, der deltog i mødet, at feltdirektoratet er af stor betydning for Uludağ. Yazıcı bemærkede, at feltdirektoratet er vigtigt for at beskytte Uludağ, udvikle produkter og gøre det bedre inden for turisme. ”Vi, som turister, hotelfirmaer og agenturer, støtter dette feltformandskab. Med støtte fra vores hovedstads-borgmester Alinur Aktaş under ledelse af vores guvernør tror vi, at feltdirektoratet vil yde et stort bidrag til Uludağ. Først og fremmest tror vi, at turismen vil være åben i 12 måneder. Med de aktiviteter, der skal udføres der sammen med foranstaltningerne til beskyttelse af Uludağ, opereres hotellerne ikke kun i 3 måneder, men i 12 måneder. Uludağ vil tiltrække flere forskellige, smukkere og nye investorer. Det er meget vigtigt at løse problemerne fra Bursa først. I dag skal vores investorer konstant hen til Ankara. Imidlertid vil vi sammen med folk, der kender og kender Uludağ godt med feltdirektoratet, finde hurtigere løsninger på problemer. ”chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar