502 Køretøjets kapacitet Gebze Storey Parkeringsplads intens interesse fra borgerne

intensiv interesse fra borgerne til parkeringspladsen med en køretøjskapacitet
intensiv interesse fra borgerne til parkeringspladsen med en køretøjskapacitet

Kocaeli Metropolitan Municipality Assoc. Dr. Gebze Multistorey-parkeringspladsen med en kapacitet på 6 køretøjer, bestilt af Tahir Büyükakın den 502. maj i Gebze, fortsætter med at byde borgere velkommen. Parkeringspladser med 7-24-service foretrækkes ofte af borgerne.

STOR LETT FOR BORGERNE


Den parkeringsplads, der drives af İletişimPark, giver borgerne stor bekvemmelighed. Nummerpladslæsningssystem, el-opladningsenhed, handicappet parkeringsareal i hver etage, smart parkering med 50 kameraer i alt i sekunder, leverer tjenester til Gebze centrum i Gebze.

ELEKTRISK LADEREENhed

Installationen af ​​elbilopladere, som er elopladningsområdet, der er blevet et af de fremtidige trin i den smarte parkeringsplads, er afsluttet. Borgere kan let oplade deres elektriske køretøjer med opladningsenheden placeret i stueetagen. Borgere, der forlader deres køretøjer sikkert på den avancerede parkeringsplads, er yderst tilfredse med installationen af ​​opladningsenhederne.

OBSERVERET MED 50 KAMERER

Et kamerasystem, der ikke efterlader borgernes øjne bag køretøjets ind- og udrejse eller parkering er tilgængeligt på Gebze-parkeringsparkering. Borgere vil være i stand til at forlade deres køretøjer sikkert med kameraer, der tager 7-24 poster. Borgere når centrum af byen, når de logger på, uden at engang kigge tilbage.

TRANSPORT TIL GULVERNE MED ELEVATOR

Med 2 forskellige elevatorer på højre og venstre side af parkeringspladsen kan borgerne let lade deres køretøjer stå på øverste etage på parkeringspladsen. Med Gebze-parkeringsplads, der er blevet et anlæg, hvor borgerne let kan parkere deres køretøjer på hver etage med parkeringspladsen bygget med den nyeste teknologi, blev adgang, transport og tillidsfaktorer holdt på det højeste niveau.

TILSKUDDERSYSTEM

Der er også et abonnentsystem på parkeringspladsen, der drives af İletişimPark. Gebyrerne, der betales med abonnentsystemet, reduceres også, og borgerne er mere tilfredse. Borgere, der er medlemmer af abonnentsystemet, drager fordel af systemet som deres egen parkeringsplads ved til enhver tid at logge ind og ud med deres køretøjer.

TAKK FRA BORGERNE TIL STØRRE

Borgere, der bruger parkeringspladsen, overbragte deres tak til Tahir Büyükakın. Borgere takkede Kocaeli Metropolitan-borgmester Tahir Büyükakın, som var meget tilfreds og var medvirkende til at levere en så nyttig service til Gebze. Borgere, der sagde, at de har ventet på en sådan parkeringsplads i årevis, sagde, at præsidenten var meget interesseret i Gebze. På den anden side erklærede besøgende borgere fra Tyskland, at standarderne i Tyskland også findes på denne parkeringsplads.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar