Italienske jernbaner Meget højhastighedstogkøb Offert afsluttet

trenitalia højhastighedstog
trenitalia højhastighedstog

Den italienske jernbaneselskab Trenitalia vil købe 23 Frecciarossa 1000 meget højhastighedstog til den nye Intermodalidad de Levante (Ilsa) -tjeneste i Spanien, et joint venture mellem jernbanevirksomheden Trenitalia og Operador Ferroviario de Levante (OFL). Produktionen udføres af Hitachi Rail og Bombardier Transportation i Italien. Underskrevet kontrakt 797 millioner euro andele værd, den japanske Hitachi Rail (60%) og den canadiske Bombardier (40%). Bombardiers andel i denne kontrakt er 319 millioner euro.


23 nye tog til Ilsa vil blive designet af Hitachi Rail og Bombardier i Italien og fremstillet i Italien. Hver vil være 200 m lang og har en kapacitet på cirka 460 passagerer. Dette meget højhastighedstog køres med en hastighed på 360 km / t. Togene er designet til at have avanceret aerodynamisk og energibesparende teknologi sammen med Wi-Fi, bistro-område og et højt niveau af komfort i alle klasser.

Hvad vil ændre Bombardiers erhvervelse af Alstom?

Under betingelserne for, at Europa-Kommissionen godkender Alstoms køb af Bombardier Transportation, vil Bombardier overføre sit bidrag og licens til V300 Zefiro højhastighedstog til Hitachi.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar