I juli var inflationsmester i Izmir lokalt transportgebyr

Izmir inflationsmester i Izmir blev et forsendelsesgebyr for byen
Izmir inflationsmester i Izmir blev et forsendelsesgebyr for byen

I Tyrkiet steg KPI (2003 = 100) i juli 2020 med 0,58 procent i forhold til den foregående måned sammenlignet med december året før, så 6,37 i henhold til den to-måneders gennemsnitlige procentdel på 11,76 og ti sammenlignet med den samme måned året før Der blev realiseret en stigning på 11,51 procent. I İzmir var CPI (2003 = 100) 2020 procent i juli 0,28 sammenlignet med den foregående måned, 6,49 procent sammenlignet med december året før og sammenlignet med samme måned året før. Der var en stigning på 12,11 procent sammenlignet med gennemsnittet på 12,39 procent og tolv måneder.

Vandringsmesteren i Izmir blev forsendelsesgebyret (indre by)


Tyrkiet Statistisk Institut (TSI), ifølge oplysninger modtaget fra det regionale direktorat i Izmir-prisen i juli sammenlignet med sidste måned, steg det maksimale produkt med 11,46'lık procent stigning i transportomkostninger (by). Dette produkt blev efterfulgt af LPG (bilrørfyldning) gebyr med 9,86 procent stigning, æg med 9,25 procent stigning, sofa med 8,85 procent stigning og smykker (guld) med 6,78 procent stigning.

De fleste græskar er billigere

Græskar var den førende pris på produkterne i Izmir sammenlignet med den foregående måned. Mens prisen på græskar faldt 38,04 procent i juli, blev prisen på dette produkt efterfulgt af grønne bønner, der faldt 34,25 procent, og agurker, hvis pris faldt 33,67 procent.

Den højeste månedlige stigning blev realiseret i regionen TR0,89 (Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Yalova) med 42 procent.

Blandt de 2 regioner på 26. niveau for klassificering af statistiske regionsenheder (NUTS) var den højeste stigning 13,52 procent i regionen TR22 (Balıkesir, Çanakkale) og den højeste stigning i gennemsnittet på 12,85 måneder sammenlignet med samme måned året før, Det fandt sted i TR22 (Balıkesir, Çanakkale) og TRA1 (Erzurum, Erzincan, Bayburt) regioner med XNUMX.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar