Karrieresupport til børn under beskyttelse fra ŞŞKUR

Karrieresupport til børn under beskyttelse
Karrieresupport til børn under beskyttelse

Familie-, arbejds- og socialtjenesteminister Zehra Zumrut Selcuk, "Turkey Business Association (TEO) og Generaldirektoratet for Børnservices som støtte til karriereplanlægning af vores børn i alderen 13-18 år, der er under beskyttelse i samarbejde, vil forberede dem på fremtiden." sagde.


Minister Selçuk sagde, at de udfører undersøgelser for børn mellem 13 og 18 år i børnepasningsinstitutioner for at have job og erhverv og for at lave deres karriereplaner på institutionelt niveau. Selçuk bemærkede, at de vil forberede børn på fremtiden i samarbejde med İŞKUR og Generaldirektoratet for Børnservice, ”Inden for denne ramme matchede børn mellem 13 og 18 år med job- og erhvervsrådgiverne, der arbejder på vores ŞŞKUR-provinsdirektorater. og ved at yde support på stedet til disse organisationer med jævne mellemrum, vil børn blive ledet til det kursus, der er egnet til deres interesser og evner, og de får rådgivning. På denne måde har hvert barn under statsbeskyttelse en job- og erhvervsrådgiver. ” brugte udtrykket.

"Job- og erhvervsrådgivere vil følge 2 899 børn"

Minister Selçuk erklærede, at de planlægger at yde rådgivningstjenester med i alt 13 job- og erhvervsrådgivere til 18 børn i alderen 2-899 år i alle provinser, hvor ÇODEMs og ÇES er placeret, og erklærede, at de begyndte at arbejde på denne måde fra juli. Selçuk påpegede, at børn vil tage mere robuste skridt ind i fremtiden med den rigtige retning:

”Vores børn under beskyttelse; At støtte og udvikle faglige interesser, evner og færdigheder er blandt de emner, vi fokuserer på med følsomhed. Det er blandt vores mål at forbedre de faglige færdigheder hos børn, der er under beskyttelse, men ikke deltager i formel uddannelse af forskellige grunde, at foretage karriereplanlægning effektivt og åbne erhvervskurser for deres interesser og færdigheder. Vi følger disse børn nøje med de tekniske infrastrukturarbejder, vi har oprettet for at sikre, at vores beskyttede børn følger i vejledningen. "chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar