Kunstig intelligens Højteknologisk donation fra lokalt teknologiselskab til social fjernindustri

Kunstig intelligens af højteknologisk donation fra et indenlandsk teknologiselskab til branchen for social afstand
Kunstig intelligens af højteknologisk donation fra et indenlandsk teknologiselskab til branchen for social afstand

Teknologiselskabet Doruk og dets frivillige ingeniører, der støtter projektet, er begyndt at donere det "sociale afstandsmåle- og advarselssystem ProManage KiT" til branchen for "social afstand" og "kontrolleret socialt liv", som står på dagsordenen med coronavirus.


Begrebet "social afstand", der kom ind i vores liv med coronavirus, er også af stor betydning for medarbejdere i alle sektorer. Mens der blev lavet langsigtede planer for at regulere livet efter sociale afstandsregler overalt i verden, kom en støtte til medarbejdere i branchen fra teknologiselskabet Doruk. der byggede digitaliseringsmarkedets produktionsstyring i Tyrkiet og det intelligente produktionsstyringssystem ProManage med industrimedlemmer. Peak foretager den digitale konverteringsmentorering, ProManage-sæt for at fortsætte produktionen, mens opretholdelse af medarbejdernes sundhed (Controlled Human Trafficking) udviklede de sociale fjernmålings- og advarselssystemer, der giver hans navn. Doruk, der giver medarbejderne øjeblikkelig social afstandskontrol og rapportering, mens de fortsætter deres aktiviteter, giver industrielle gratis, hvilket gør det muligt for virksomhederne straks at træffe foranstaltninger ved at evaluere risiciene med hensyn til medarbejdernes sundhed. I denne sammenhæng opfordrer Doruk, der også underskrev en kampagne ved navn “Keep Factories Open”, industrivirksomheder, der ønsker at få ProManage KiT-applikationen, som den tilbyder gratis, til at donere til fonde og sundhedsinstitutioner, der støtter kampagnen. Doruk-bestyrelsesmedlem Aylin Tülay Özden erklærede, at de underskrev dette produkt ved at sige "Lad fabrikkerne forblive åbne" uden behov for yderligere investeringer, selv i uventede situationer som pandemier, og sagde, at de sigter mod at bidrage til tyrkiske industrimedlemmer og industrielle medarbejdere med ProManage KiT og beskytte deres medarbejders sundhed med højt niveau teknologi. ProManage KiT-applikationen, hvor billedbehandlingsteknologi med kunstig intelligens bruges, blev afsluttet og implementeret af samarbejdspartnerne fra ingeniørerne på Doruk's kontorer i Teknopark Istanbul, Antalya Teknokent og Izmir DEPARK (Dokuz Eylül Teknoloji Geliştirme A.Ş.).

I løbet af den pandemiske periode, hvor de fleste virksomheder fortsætter med at arbejde eksternt i lang tid, fortsætter industrivirksomheder deres aktiviteter på en kontrolleret måde med stor hengivenhed. Med sit smarte produktionsstyringssystem ProManage reagerer Doruk, et teknologiselskab, der gjorde industrielle mere effektive og smidige i deres produktion og formåede at styre deres omkostninger og konkurrenceevne ved at opdage og reducere deres tab, nu svarer til et af de største behov hos producenter i uventede og udfordrende tider med ProManage KiT.

Aylin Tülay Özden, bestyrelsesmedlem i Doruk, der har digitaliseret mere end 300 fabrikker verden over med ProManage, det eneste intelligente produktionsstyringssystem i verden, der er fuldt integreret med IIoT, maskinlæring, billedbehandling, augmented reality og kunstig intelligens teknologi; ”Det er meget vigtigt at beskytte medarbejdernes sundhed i virksomheder og fabrikker i den fase af” kontrolleret socialt liv ”, som sundhedsministeren, Fahrettin Koca, annoncerede som den anden fase af kampen mod pandemien. Mens vi tog et skridt ind i denne nye orden, som Doruk, ønskede vi at bidrage til beskyttelsen af ​​medarbejdernes sundhed og derfor samfundet ved at fortsætte produktionen med vores team af frivillige og de industrielle, der bidrager til økonomien og beskæftigelsen, og vi har udviklet et meget vigtigt produkt, ”delte han følgende detaljer: Vi mener, at den eneste måde, hvorpå industrialister, der er drivkraften, til at være mere konkurrencedygtige på globale markeder og vokse bæredygtigt, er at digitalisere produktions- og styringssystemer. På dette tidspunkt takket være vores sociale afstandsmåling og advarselsapplikation ProManage KiT (Controlled Human Traffic), som er blevet meget vigtig med coronavirus og er den mest udbredte sociale afstandsregel på offentlige steder overalt i verden, vil fabrikker være i stand til at forblive åbne uden yderligere investeringer deres manglende overholdelse kan overvåges, deres kontaktpunkter kan registreres digitalt, og advarsler genereres. Vores relaterede afdelinger, især vores F & U-enhed, har omhyggeligt arbejdet med ProManage KiT ved at evaluere kravene fra vores forretningspartnere. Med denne teknologi, som er meget vigtig med hensyn til arbejdsmiljø og sikkerhed, vil det være muligt at forhindre social isolering, der vil påvirke vores liv fra nu af, især i den aktuelle periode, fra at påvirke arbejdseffektiviteten, og det vil være muligt for medarbejderne at arbejde sundt i uventede situationer som en pandemi. "

"Vi sigter mod at støtte både industriister og institutioner, der bidrager til samfundet med vores kampagne Keep Factories Open"

Özden erklærede, at de vil levere ProManage KiT, som vil give virksomhederne mulighed for straks at træffe foranstaltninger ved at evaluere risiciene takket være den øjeblikkelige sociale fjernovervågning og rapportering af medarbejdere, mens aktiviteterne i fabrikkerne fortsætter, og de vil give dem gratis med donationer til de institutioner, der bidrager til samfundet og fortsatte hans ord som følger: “ProManage, som vi tilbyder gratis af Doruk Vores værdifulde industrielle, der ønsker at få KIT-applikationen, kan donere til stiftelser og sundhedsinstitutioner, der støtter vores 'Hold fabrikker åben' -kampagne. Denne kampagne, som vi er startet, bliver til en flerlags støtte og solidaritetskampagne ved at give industrielle organisationer mulighed for at donere til forskellige fonde og sundhedsinstitutioner, der leverer tjenester og støtte til vores mennesker, der er berørt af pandemien, mens de erhverver applikationen. Med epidemiens udbrud begyndte vi at spørge 'Hvilken fordel kan vi give?' Med denne sociale afstandsløsning, som er svaret på spørgsmålet, stræber vi efter at støtte både tyrkiske industriister og institutioner, der bidrager til samfundet. "

Øjeblikkelig sporing med kunstig intelligens og billedbehandlingsteknologi

Under henvisning til brugen af ​​kunstig intelligens og billedbehandlingsteknologier i ProManage KiT-applikationen sagde Özden: ”Takket være projicering af sociale distanceadvarsler oprettet ved at behandle levende kamerabilleder på skærmene, kan medarbejdere øjeblikkeligt se deres overtrædelser. Medarbejdere, der nærmer sig hinanden ud over en sikker social afstand, opdages, advarsler genereres og rapporteres. Ud over det pågældende sted inkluderer rapporten overtrædelsens start- og sluttidspunkt for den sociale afstand. Inden for anvendelsesområdet Overtrædelsessituationer og alarmer kan vises, operatøren kan skrive noter ved at tilføje navnene på de relevante personer til posten. Takket være det hørbare og to-farvekodede lysalarmsystem såvel som e-mail, SMS eller øjeblikkelige mobile underretninger overses ingen risiko. I tilfælde af en mistænkelig situation kan tidligere advarselsregistre følges i eftertid, således at potentielt berørte kan identificeres øjeblikkeligt. "Det eksisterende kamerasystem i anlægget og en computer, der er tilsluttet systemet, er tilstrækkelige til, at virksomheden let kan starte applikationen uden træning, og fortidens poster kan også evalueres i online eller offline system".

"Vi øger effektiviteten af ​​virksomheder med vores teknologi, der ser fremtiden"

Aylin Tülay Özden, der delte detaljer om ProManage, det eneste produktionsstyringssystem i verden fuldt integreret med kunstig intelligens og augmented reality-teknologier, afsluttede sine ord som følger. ”Med ProManage sikrer vi, at virksomheder kan forbedre sig selv kontinuerligt og automatisk. Takket være vores ProManage-applikation med kunstig intelligens, der giver mening om måderne og informationen i virksomheden, overgår fabrikkerne til infrastrukturen, der forudsiger, hvad der vil ske i fremtiden, det vil sige grundlaget for de forudsigelige algoritmer. Takket være vores ProManage Mobile-applikation, der er fuldt integreret med ProManage, som konstant viser flaskehalse, svagheder, udviklingspunkter for virksomhederne og informerer virksomheden med advarselsmeddelelser og forskellige måder at forbedre disse huller, kan ledere og chefer, der er nødt til at arbejde eksternt, overvåge anlæggets maskiner i realtid, Det bliver muligt for deres maskiner at nå produktionsydelsen, overvåge parametre, se maskinindikatorer og rapporter. Som et firma, der har udviklet banebrydende teknologier i 22 år for at bidrage til udviklingen af ​​den tyrkiske industri, vil vi altid fortsat stå ved vores producenter under alle omstændigheder. "chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar