Martyr Temel Boxwood Ship starter ture

Martyr basic mægler startede ture
Martyr basic mægler startede ture

Martyr Temel Şimşir-skib, der blev bragt til byen efter restaureringsarbejdet udført af Metropolitan Municipality for at bringe Ordu-befolkningen sammen med havet, blev præsenteret for offentligheden.

"De vil se skønhedspladserne fra søen"


Med angivelse af, at Martyr Temel Şimşir-skibet er åbnet til offentlig brug, borgmester i Ordu Metropolitan Municipality. Mehmet Hilmi Güler sagde: ”Vi fortsætter vores arbejde på alle områder for at sikre hærens forening med havet. I denne forstand udvikler vi projekter, der vil genoplive vores hav. Martyr Temel Şimşir-skib, som tidligere var inaktivt, blev restaureret af vores Metropolitan Municipality. Efter det udførte arbejde åbnede vi skibet, som blev gjort moderne og behageligt, til vores folks tjeneste. Vores borgere vil nyde fornøjelsen ved havet på det skib, hvor turene arrangeres. "Mine medborgere vil have mulighed for at se skønheden i Ordu, som de har set fra land indtil nu, fra havet fra nu af."

TURER HJÆLPES KL. 18.00 OG 20.00 TIMER

Borgerne vil nyde havets glæde med skibet Martyr Temel irimşir, der tager en tur langs kysten Altınordu med ture, der afholdes hver dag kl. 18.00 og 20.00. Borgerne får mulighed for at tage masser af fotos ved at se Ordos kyst, natur, strande og naturlige bugter.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar