Halkalı Kapıkule højhastighedstogprojekt reducerer ulykker og luftforurening

Med Halkali Kapikule-højhastighedstogprojektet reduceres ulykker og luftforurening.
Med Halkali Kapikule-højhastighedstogprojektet reduceres ulykker og luftforurening.

Minister Karaismailoğlu: Halkalı- Rejsetid for passagerer mellem Kapıkule (Edirne) falder fra 4 timer til 1 time og 20 minutter, og belastningstiden falder fra 6 timer 30 minutter til 2 timer 20 minutter. Med vores projekt, som er miljøvenligt, vil intensiteten af ​​landtransport i regionen falde, så jernbanetransport vil stige, så ulykker og luftforurening falder. Med projektet vil eksportmulighederne for de industrielle produkter, der er produceret i regionen, stige, og de logistikomkostninger, der vil opstå under transporten af ​​de nødvendige råvarer til fremstillingsindustrien, vil falde. Når dette projekt er afsluttet, vil den del af Silk Railway-ruten, der passerer vores land, være et af de vigtigste forbindelser, der udgør den europæiske forbindelse. "


Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, der åbnede det 11 kilometer lange afsnit af Edirne-Kırklareli-vejen, sagde, at de kom fra en stærk tradition, der modigt implementerede innovative og gigantiske projekter, og at de gjorde betydelige fremskridt med investeringer under ledelse af præsident Recep Tayyip Erdoğan. Den skiftende balance i verdensøkonomien i Tyrkiet giver store muligheder, som vores region og vores lands forberedelser til et sted, hvor det bemærkes, at logistik, når det er afsluttet som ønsket, gør supermagt.

Målet er at få adgang til et avanceret transport- og infrastrukturnetværk, der passer til republikkens ånd

Ministrene Karaismailoğlu de sidste 18 år, land, luft, jernbane og sø sammen med den registrerer al kommunikation og væsentlige fremskridt i investeringer i kommunikationssektoren, Republikken mål 100. I Tyrkiets år får de samlede udviklingsmål adgang til et forbedret transport- og infrastrukturnetværk værd for den republikanske ånd Han sagde det.

”Forhåbentlig, når vi træder ind i det andet århundrede af republikken med vores ungdom og børn, vil de se, at vi arbejder hårdt for at give dem bedre, og de vil prale med deres land. Vi tror, ​​at vi altid er opmærksomme på vingerne i denne smukke trinhjerter fulde af patriotisme, vi har taget, vi er stolte af at gøre vores øjne velkommen, brystet, vores børste vil vi overvåge deres succes sammen, '' sagde ministeren og henledte opmærksomheden på den skiftende verdensøkonomi giver store muligheder for Tyrkiet i balance.

Minister Karaismailoğlu sagde: ”Vores beliggenhed i vores lands nord-syd- og øst-vestakse vil gøre os til en logistisk supermagt i vores region, når vi afslutter vores forberedelser med den hastighed, vi ønsker. Vores eksport vil stige, den øgede eksport vil udløse produktion, vores økonomi vil vokse endnu mere, bringe mere velstand i vores liv og tilføje rigdom til vores rigdom. Derfor er vi i dag i Kırklareli, en anden dag i Siirt, Amasya, Çanakkale, Erzurum, Mersin og Muğla. Vi er meget glade for at få klar over mange broer, lufthavne, veje, havne og mange megaprojekter, som verden misundes. Fordi vi ved, at hvert skridt, vi tager, hver eneste mursten, vi sætter, har et mål og mening for vores lands fremtid. ''

"Den transformative magt ved projekter tilføjer spænding og kraft til vores arbejde"

I betragtning af at vidne til de transformative effekter af projekterne i borgernes liv giver dem spænding og styrke, understregede minister Karaismailoğlu, at projekterne har forvandlet deres placering til et centrum for tiltrækningskraft for investeringer, og at de har nye forretnings-, beskæftigelses-, produkt-, service- og kulturelle effekter. Minister Karaismailoğlu erklærede, at disse investeringer vendte tilbage som en stigning i velstand, velstand og livskvalitet.

”Kırklareli er altid blandt vores prioriteter som en af ​​vores foretrukne byer med dens historie, natur og kultur. Mellem 2003 og 2020 har vi udført vejforbedring og byggearbejde i Kırklareli i næsten 430 kilometer. I samme periode fornyede vi næsten 420 kilometer jernbanelinjer. I dag er der mere end 300 tusinde hurtige internetabonnenter i Kırklareli. Thrakien-regionen, der inkluderer Çanakkale, Edirne, Istanbul, Kırklareli og Tekirdağ, er strategisk vigtig for at være placeret ved krydset mellem internationale veje, der forbinder Europa og Asien. På grund af denne privilegerede position nærmer vi os vores Thrakia-region med en anden følsomhed med hensyn til vejinfrastruktur, havnestyring, flyselskab og jernbaneforbindelser. ”

miljøvenlig Halkalı-Kapikule højhastighedstogprojekt, ulykker og luftforurening vil blive reduceret

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu's ord Halkalı-Behold informeret om Kapikule High Speed ​​Train Project. Minister Karaismailoğlu sagde følgende om projektet:

”Vi investerede 2003 milliarder 2020 millioner lira i vores Thrakia-region, der dækkede Çanakkale, Edirne, Istanbul, Kırklareli og Tekirdağ mellem 85-772. Mellem Istanbul og Edirne, der stadig er under opførelse som ministeriet for transport og infrastruktur Halkalı-Kapıkule High Speed ​​Train Project er et af vores vigtigste projekter. Projektet; 55 kilometer er inden for Edirnes grænser, 62 kilometer er inden for Kırklareli, 68 kilometer er i Istanbul, og 44 kilometer er inden for grænserne for Tekirdağ. Linjen på 229 kilometer, der er egnet til hastigheden på 200 kilometer i timen, vil være i stand til at transportere dobbeltlinjer, elektrisk, last og passager. Halkalı- Rejsetid for passagerer mellem Kapıkule (Edirne) falder fra 4 timer til 1 time og 20 minutter, og belastningstiden falder fra 6 timer 30 minutter til 2 timer 20 minutter. Med vores projekt, som er miljøvenligt, vil intensiteten af ​​landtransport i regionen falde, så jernbanetransport vil stige, så ulykker og luftforurening falder. Med projektet vil eksportmulighederne for de industrielle produkter, der er produceret i regionen, stige, og de logistikomkostninger, der vil opstå under transporten af ​​de nødvendige råvarer til fremstillingsindustrien, vil falde. Når dette projekt er afsluttet, vil den del af Silk Railway-ruten, der passerer vores land, være et af de vigtigste forbindelser, der udgør den europæiske forbindelse. "

18 milliarder liras investering i transporttilstande de sidste 880 år

Udtryk for, at i alt 18 mia. Lira er blevet investeret i transport- og kommunikationsformer i de sidste 880.2 år, bemærkede minister Karaismailoğlu, at disse investeringer har bragt livlighed til steder, hvor de passerer, ligesom floder og øget handel, produktion og beskæftigelse. Karaismailoğlu, der sagde, at et land kunne være et moderne land, når det udvikler sig med hver by, distrikt, by og landsby, mens de udvikler sig, sagde, at deres eneste ønske var at fortsætte deres udviklingsbevægelser og efterlade et større og stærkere land for kommende generationer.

Transport- og infrastrukturminister, Adil Karaismailoğlu, tog den første tur på vejen ved at passere rattet på køretøjet på Edirne-Kırklareli Highway, der blev åbnet.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar