Ny retssagsforberedelse til Güzelbahçe Go-Kart-bane

Ny sag forberedelse til guzelbahce go kart track
Ny sag forberedelse til guzelbahce go kart track

İzmir Metropolitan Municipality borgmester Tunç Soyer annoncerede sin støtte til Güzelbahçe borgmester Mustafa İnce og miljøforkæmpere, der kæmpede mod Go-Kart banen i Güzelbahçe. Metropolitan Municipality meddelte, at den vil indgive en ny retssag mod reguleringsplanerne, der tillader opførelse af landingsbanen.


Izmir Metropolitan Municipality forbereder sig på at indgive en anden retssag mod reguleringsplanerne, der tillader opførelse af Go-Kart-banen i Güzelbahçe. Processen kørte sådan fra starten:

Provinsaldirektoratet for miljø og urbanisering bad Izmir Metropolitan Municipality om sin udtalelse om Go-Kart træningsspor planer om at blive bygget på landbrugsområder i Yelki-distriktet i Güzelbahçe. Metropolitan Municipality afgav en negativ udtalelse til direktoratet om de relevante pakker, der blev udpeget som landbrugsjord og registreret som et naturligt sted med den begrundelse, at det bryder med principperne, planbeslutninger og plannotater i 1/25 tusind skaleret Izmir Metropolitan Whole Environmental Plan, og det forstyrrer planens integritet.

I modsætning til Metropolitan's Olivelo-projekt

Metropolitan kommune mindede også om, at arbejdet med Olivelo Olive-Bicycle Route Ecology Activity Training area-projektet i området, der dækkede 1878-1879-pakkerne i Yelki kvarter, gav følgende udsagn: ”Sporten planlagde at blive bygget meget tæt på det projekt, hvor den naturlige struktur sigter mod at blive beskyttet og brugt. Motionerne på træningssporet vil have negative effekter på integriteten af ​​den omgivende naturlige struktur og konceptet for det pågældende projekt. "

De planer, der blev godkendt af ministeriet, blev sagsøgt

På trods af indvendinger fra miljøforkæmpere, der bor i Güzelbahçe, distriktskommunen og Izmir Metropolitan Municipality, har ministeriet for miljø og urbanisering foretaget en bevaringsudvikling på 1379,1380,1381/1383 skalaer til pakker 1384,1385, 1386, 1 og 5000 til udendørs sport. med gennemførelsesplanen for beskyttelse med en skala fra 1/1000 blev godkendt. Indsigelser mod planerne blev også afvist af ministeriet. Herefter anlagde Izmir Metropolitan Municipality en retssag ved Izmir 2. administrative domstol om suspension af gennemførelsen af ​​planerne. Retten undersøgte Metropolitan's indvendinger og afviste anmodningen om opholds henrettelse. Sagen blev bragt til appelretten af ​​Metropolitan Municipality, men appelretten afviste Metropolitan kommunes anvendelse.

Området blev forseglet, da det er et landbrugsområde

Virksomheden ville arbejde igen i området, som blev forseglet af Güzelbahçe Kommune med den begrundelse, at det var på landbrugsområdet, men byggeriet startede i 2018. Virksomheden, der fik tilladelse til at åbne et segl af Ministeriet for Miljø og Urbanisering den 6. august, ønskede at hælde asfalt i regionen. Miljøforkæmpere greb ind og stoppede deres arbejde. Güzelbahçe Kommune forseglede området igen. Izmir Metropolitan Municipality meddelte, at det vil indgive en anden retssag mod planerne.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar