Ny cirkulær fra indenrigsministeriet om forlovelses-, bryllups- og strandregioner

Nye cirkulærer fra indenrigsministeriet i april og bryllupper
Nye cirkulærer fra indenrigsministeriet i april og bryllupper

Et cirkulære om engagement / bryllup, bryllup, kystregioninspektioner blev sendt af indenrigsministeriet til 81 provinsstyre.


Fra det øjeblik, hvor Covid-19-epidemien blev set, blev der truffet mange foranstaltninger for at styre risikoen ved epidemien i form af folkesundhed og offentlig orden, for at sikre social isolering, for at beskytte afstanden og for at kontrollere spredningshastigheden i overensstemmelse med anbefalingerne fra Sundhedsministeriet og Coronavirus Videnskabelige Udvalg, præsident Recep Tayyip Erdogans instruktioner. Det blev mindet om, at beslutningen blev truffet og gennemført.

I cirkulæren blev det påpeget, at de grundlæggende principper for rengørings-, maske- og afstandsregler, samt overholdelse af de forholdsregler / regler, der er fastlagt for alle forretningsområder og opholdsområder, og overvågningsaktiviteter, der udføres i koordinering af guvernører / distriktsguvernører, er af stor betydning for succes med kampen mod epidemien.

På den anden side, på grund af begivenheder såsom forlovelser / bryllupper, der stiger på grund af sommermånederne, eller tætheden af ​​turiststeder i kystregionerne, mødes borgere oftere, reglerne og forholdsreglerne overholdes ikke fra tid til anden, og denne situation er meget smitsom. Det blev anført, at Covid 19-epidemien øgede spredningshastigheden.

I cirkulæret fredag ​​7. august, lørdag 8. august og søndag 9. august; bryllup, forlovelse, henna nat, omskærmelses bryllup osv. Det blev anført, at der vil blive foretaget revisioner i organisationer.

I denne sammenhæng; Alle former for begivenheder såsom bryllupper, forlovelser, henna-aftener, omskærmelses bryllupper (bryllupssal, landlige bryllupper, landsby / gade bryllupper osv.), Der skal afholdes i alle provinser og distrikter, og Ministeriet for Sundhedsepidemiens Arbejds- og Ledelsesvejledning og koranavirusforanstaltninger truffet med de cirkulærer, der tidligere blev sendt til guvernørerne. at kigge op.

I de revisioner, der skal gennemføres for begivenheder som bryllupper, forlovelser, henna-aftener, omskærelsesbryllupper, kontrolleres det detaljeret, om borgerne, der deltager, og arrangørerne (operatører i form af salon bryllupper, landsby / gade bryllupper, der giver tilsagn som ejer af brylluppet) overholder deres forpligtelser. .

Kystregioner vil også blive inspiceret

Borgere kan findes sammen i et overfyldt turiststed i kystregioner; strande, underholdningspladser i feststil (strandklub osv.) på strande, restauranter, caféer, cafeteriaer osv., der kan forvandles til underholdningssteder især fra aftenstimerne. virksomheder, Ministeriet for Arbejds- og styringsvejledning til sundhedsudbrudd og koronavirusforanstaltninger bestemt af de tidligere sendte cirkulærer. Inspektionerne vil blive planlagt at omfatte marine køretøjer såsom både og sejlbåde, der kan bruges til de samme formål og kan om nødvendigt udføres fra havet. Under inspektioner foretrækkes civilt tøj for ikke at forstyrre indenlandske og udenlandske turister.

De relevante offentlige institutioner og organisationer (retshåndhævelse, lokale myndigheder, provins- / distriktsdirektorater osv.) Vil blive bestemt til at være sammensat af landsby- / kvartersmukhtarer og repræsentanter for professionelle kamre under hensyntagen til ekspertisen i hver forretningsgren eller placering af inspektionsholdene.

Effektiviteten og synligheden af ​​revisionsaktiviteter vil blive holdt på det højeste niveau. Under inspektioner vil vejledende og bevidstgørelsesaktiviteter blive fokuseret på borgerne i disse miljøer.

I virksomhederne, som er blevet advaret ved at opdage overtrædelser af reglerne mindst to gange før eller er blevet pålagt administrative bøder, i tilfælde af overtrædelse af overtrædelser under disse inspektioner, anvendes en sanktion for suspension af aktiviteten i 30.07.2020-1 dage i henhold til bestemmelserne i cirkulæret sendt til provinserne den 3.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar