Halkalı Kapikule Railway Line Çerkezköy Kapıkules sektion Konstruktionsprojektovervågningsmøde blev afholdt

Halkalı Kapikule Railway Line Çerkezköy Kapıkules sektion Konstruktionsprojektovervågningsmøde blev afholdt
Halkalı Kapikule Railway Line Çerkezköy Kapıkules sektion Konstruktionsprojektovervågningsmøde blev afholdt

Overvågningsmødet blev afholdt af generaldirektøren for Den Europæiske Union og udenrigsrelationer, chef for driftsstruktur Mr. Det blev organiseret online under Erdem Direklers formandskab. Vores chef for Den Europæiske Unions investeringsafdeling, Mr. Sammen med Nedim Yeşil, projektleder fra TCDD Generaldirektorat, Moderniseringsafdelingen. Mujahid Lek, TCDD feltkontrolorganisation, entreprenør SALINI-KOLIN og Construction Controller TPF-EPTISA konsortium embedsmænd deltog.


En præsentation, der dækker fremskridtene med byggeri, igangværende og planlagte arbejder, arbejdsmiljø, miljøspørgsmål og projektfremmende aktiviteter blev foretaget af entreprenøren. På mødet blev designstudier, udgravnings- og påfyldningsarbejder, information om de nyeste avancerede strukturer, der produceres, bypassager, spørgsmål udført i samordning med andre offentlige institutioner og organisationer drøftet.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar