På trods af Tyrkiets logistiske kraftepidemi vokser med nye investeringer

På trods af kraften i logistik vokser turkiyeninepidemien med nye investeringer
På trods af kraften i logistik vokser turkiyeninepidemien med nye investeringer

Logistikbranchen, som er afgørende for den indenlandske og internationale handel, fortsatte med at tjene i de epidemiske dage, hvor handelen aftog.


En af de sektorer, der var mest påvirket af coronavirus-epidemien, var logistik. Mange forsendelser kunne ikke foretages, især på grund af de lukkede grænser for vejtransport. I denne periode har Tyrkiets førende logistikfirma Mars Logistics realiseret en række investeringer for at flytte ind til deres kompetence inden for international transport inden for Tyrkiet. 1.000 kvadratmeter i Eskisehir i januar, mens der i maj i alt blev åbnet 5.600 nye butikker i Manisa i 5.500 og 3 kvadratmeter, men virksomheden har styrket Tyrkiets indenlandske distributionstjenester, som den udfører i de 81 provinser. Det blev også oplyst, at indtil udgangen af ​​2020 fortsætter arbejdet med oprettelsen af ​​nye transfercentre i Ankara, Izmir, Bursa og Adana.

angiver en udvidet distributionskanal med alle de tjenester, der kræves til integreret logistik i hver provins i Tyrkiet på en måde, som de leverer Mars Logistics indenlandske distributionskanaler Udviklingschef Mahmut Yortaç, så stressede, at de havde til hensigt at støtte de indenlandske producenter. Yortaç sagde: ”Fokus for vores infrastrukturinvesteringer, som vi har systematiseret for at være tilgængelige i 81 provinser, er at fjerne de indenlandske producenters grænser og øge deres adgangskraft. Vi tilbyder vores kunder Komplet og delvis distribution, cross-dock, levering af hjemmet, lavbedtransport, containertransport, Milkrun-operationer, kundespecifikt dedikeret køretøj og Micro Distribution-tjenester. Med de nye lagre, vi har åbnet i Eskişehir og Manisa, opbevarer vi også den indenlandske distribution. " sagde.

Nye investeringer er på vej

Nævner, at de har fået et betydeligt momentum på kort tid, og at de sigter mod en 2020% vækst i 100 inden for indenlandsk distribution, sagde Yortaç, "På denne måde startede vi med en enkelt kunde i 2019, vi er nu inden for bilindustri, tekstil, hvidevarer, Vi arbejder med omkring 50 forskellige kunder inden for sektorer som FMCG, konstruktion, byggemarked. Med transfer- og indsamlingscentret, som vi åbnede i Eskişehir i begyndelsen af ​​året, og de to nye lagre, vi åbnede i Manisa i maj, tog vi vigtige skridt i det indenlandske oplagringssted. Indtil udgangen af ​​2020 vil vores investeringsplan være at levere delvise mikrodistributionstjenester ved at åbne nye krydsnings- og transfercentre i Ankara, Izmir, Bursa, Adana og forskellige provinser ”.

Hele processen fra fabrik til levering er under opfølgning

Mahmut Yortaç henviste til vigtigheden af ​​sporing i logistikdrift, sagde: ”For eksempel integrerede vi vores systemer med vores kunder i hvidevaresektoren. På denne måde, før produkterne indlæses fra fabrikken, oprettes stregkoder, stregkoderne på produkterne læses og indlæses i køretøjer med håndterminaler. Når produkterne ankommer til transfercentret til Mars, læses de af en håndterminal og downloades til lageret. Når ruteplanlægningen er udført på softwaren, læses produkterne igen og indlæses på køretøjet og leveres til forhandlere, tjenester eller hjem. Vores kunde kan indtaste oplysninger som produktkode, afsendelsesnummer, forhandlernavn i systemet på skærmbilledet for godsporing og følge alle produktets bevægelser over systemet ”.

Hibya News Agencychat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar