Vodafone 15. Istanbul Half Marathon-registreringsdato er blevet forlænget

Registreringsdato for Vodafone istanbul halvmaraton forlænget
Registreringsdato for Vodafone istanbul halvmaraton forlænget

Registreringsdatoen for Vodafone 20. Istanbul Half Marathon, der afholdes søndag 2020. september 15, er blevet forlænget indtil 17. august for at give deltagerne mulighed for at skifte kategori.


Vodafone Istanbul Half Marathon, arrangeret af Spor Istanbul, et datterselskab af Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), gør sig klar til at starte for 15. gang. Registreringsdatoer for begivenheden, der skulle afholdes på den historiske halvø, et af de mest specielle spor i verden, blev arrangeret. På grund af det faktum, at der ikke afholdes 10 km løb i år, er registreringsdatoen forlænget indtil 17. august for at tilbyde de atleter, der har ansøgt om denne kategori, muligheden for at løbe et halvmaraton. Deltagere, der ønsker at teste sig selv, vil således kunne løbe på den 21 kilometer lange bane.

Arrangementet, der har en plads i byens sportskultur, ledes ved at begrænse folk inden for rammerne af pandemiske foranstaltninger. Vodafone Istanbul Half Marathon, der blev forfremmet til guldkategorien af ​​World Athletics og indgik på listen over det bedste 8 Half Marathon i verden, vil blive kørt ved at begrænse antallet af mennesker inden for rammerne af pandemiske foranstaltninger. Atleter konkurrerer i henhold til kriterierne "Covid-19 Mass Events Guide", der er offentliggjort af Verdenssundhedsorganisationen (WHO).

På grund af pandemien kører den i et enkelt spor

I Vodafone Istanbul Half Marathon finder de 10 kilometer lange løber ikke sted i år på grund af pandemiske forholdsregler. Arrangementet, der er begrænset til 2 atleter, kører en 500 km lang bane. Begivenheden, hvor alle forholdsregler træffes for at beskytte atleternes sundhed og enhver detalje tages i betragtning, har et af de fladeste og hurtigste spor i verden. Vodafone Istanbul Half Marathon, der vil blive kørt i selskab med den unikke udsigt over den historiske halvø, giver alle løbere muligheden for at gøre deres bedste med sin rute uden nogen forskel i højden. Vodafone Istanbul Half Marathon, der øger brandets værdi for Istanbul og har et vigtigt sted for promoveringen af ​​byen på internationalt niveau, er også en forberedelse til maratonet, der afholdes i november.

Detaljer om de undersøgelser og beslutninger, der blev taget ved Vodafone Istanbul Half Marathon I www.istanbulyarimaratonu.co  tilgængelig på


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer