Rengøring af sidetræningskanaler med tunneler i Eskişehir-İstanbul YHT Line

Rengøring af sidegreneringskanaler i tunneler på Eskisehir Istanbul YHT-linjen som et resultat af buddet
Rengøring af sidegreneringskanaler i tunneler på Eskisehir Istanbul YHT-linjen som et resultat af buddet

Rengøring af sidetræningskanaler med tunneler i Eskişehir-İstanbul YHT Line og reparation af skader opdaget bud Resultat


2020 virksomheder afgav bud og tildelte bud for bud på YHT-regionalt direktorat (TCDD) 335099/6.877.467,88 til rengøring af sidedræningskanaler i tunnelerne på Eskişehir-Istanbul YHT-linjen med en omtrentlige omkostning på TL 6 og reparation af de konstaterede skader. Med budet på 3.196.096,56 TL vandt ERG ALTYAPI İNŞ TUR TİC LTD.

Tilbudet dækker rengøring af sidetræningskanaler af tunneller i Eskişehir-Istanbul YHT Line og reparation af opdagede skader. Arbejdets varighed er 122 (hundrede og toogtyve) kalenderdage fra stedleveringen.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar