Bosphorus Intercontinental Swimming Race startede

Ved at foretage evalueringer efter den 32. udgave med støtte fra Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) sagde İmamoğlu: ”På den ene side, maraton og svømning på den anden. Der er ingen anden race i verden, der forener to kontinenter. Hver organisation, du opretter mellem to kontinenter, sætter et spor i verden. "Den høje internationale deltagelse gjorde mig også meget glad."


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) med støtte fra Tyrkiets nationale olympiske komité af 32 og afholdt engang Bosphorus Cross Swimming Race, starten på ungdoms- og sportsminister Mehmet Kasapoğlu, IMM-formand Ekrem İmamoğlu, Istanbul vicegenerator Niyazi Erten, Tyrkiets nationale olympiske komité Uğur Erdener gav det sammen. På Kanlıca-stranden svømmede atleterne, der begyndte at svømme med lyden af ​​lufthorn, og sloganet "Continents Unite with Fathoms" til slutpunktet i Beşiktaş Kuruçeşme Cemil Topuzlu Park.

Jeg ELSKEDE DE HØJSTE INTERNATIONALE DELTAGELSE
At finde evalueringer i løbet af konkurrencen, hvor 120 atleter, hvoraf 700 var tyrkiske og 820 af dem var udlændinge, konkurrerede hårdt, sagde İmamoğlu: ”På den ene side, maraton og svømmetræning på den anden. Der er ingen anden race i verden, der forener to kontinenter. Hver organisation du laver mellem to kontinenter efterlader et mærke i verden. Når man kender værdien af ​​dette, er det nødvendigt at dele alle dens dyder og kvaliteter med verden. Den høje internationale deltagelse gjorde mig meget glad. "Under koronaprocessen vil det være en dag som et normaliseringsøjeblik, selvom det er mildt, for os alle."

SWATING I BOSFORUS

Imamoğlu sagde, at han vil se konkurrencen med følelsen af ​​"Kan jeg tør eller gøre det næste år": ”Jeg svømmede i Bosporus før. Det var en kort afstand svømmetur, ikke en langdistance svømmetur. Dens nuværende er interessant. Jeg svømmer ikke dårligt, jeg kan også godt lide strømmen. Jeg kan gøre det næste år ved at gøre lidt sjovt arbejde, fordi jeg svømmer i det nuværende hav. "

GRADEN Gik inden for 50 minutter
Interkontinentale svømmer atleter afsluttede 6,5 kilometer med svømning. I konkurrencen, hvor den yngste svømmer er 14 år og den ældste svømmer 90 år; Hilal Zeynep Saraç kom først med sin tid på 47 minutter og 52 sekunder hos kvinder. Ilgın Çelik kom på andenplads med 48 minutter og 13 sekunder, mens Sudenaz Çakmak kom på tredjeplads med 48 minutter 46 sekunder.

Hos mænd rangerede Mustafa Serenay først med sin tid på 46 minutter 1 sekund. Atahan Kireşçi kom på andenpladsen med 46 minutter og 20 sekunder, mens Atakan Malgil kom på tredjepladsen med 47 minutter og 31 sekunder.

IMM STØTTE
IMM støttede arrangementet i årevis og fortsatte med at støtte dette års konkurrence på forskellige områder. Ved at tildele Beşiktaş Kuruçeşme Cemil Topuzlu Park som et aktivitetsområde renser IMM parken, havet og kysterne og holdt en brandbil tilgængelig lige ved siden af ​​parken. İBB, som også annoncerede organisationen gratis i reklameområderne, tilbød også tre færger gratis.

GEMT I PANDEMS SHADE
I modsætning til tidligere år fik ingen undtagen svømmere og medarbejdere inden for rammerne af pandemireglerne adgang til Kuruçeşme Cemil Topuzlu Park i konkurrencen, som blev arrangeret med deltagelse af atleter fra 46 lande. Arrangementet blev afholdt uden tilskuere og ledsagere. Mens antallet af både blev forøget til 3 med henblik på at opretholde social afstand, fik ca. 100 mennesker lov til at gå ombord på sportsbådene, under grænsen på tusind 700 mennesker, der blev bestemt af provinsdirektoratet for sundhed og hygiejne.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer