SunExpress udvider anatolsk og europæisk flynetværk

Sunexpress udvider anatoliske og europæiske flynet
Sunexpress udvider anatoliske og europæiske flynet

SunExpress, der har genstartet sine flyvninger ved at tage alle de nødvendige forholdsregler for en sund og sikker rejse af sine passagerer og flybesætninger og tilbyder de fleste flyvninger fra Anatolia til Europa, tilføjede nye destinationer til Anatolia - Europa-flyvninger i august.


SunExpress forbinder 10 byer i Anatolia direkte til 17 destinationer i Europa med ruteflyvninger som en del af sin flyveplan, der opdateres efter afskaffelsen af ​​rejseforbud.

Bortset fra Antalya og Izmir, Adana, Kayseri, Diyarbakır, Ankara, Elazığ, Gaziantep, Konya, Malatya, Samsun og Trabzon i alt, fra 10 anatoliske byer til mange lande som Tyskland, Østrig, Schweiz, Holland, Danmark, Sverige, Belgien og England. Ved at organisere direkte fly udvider SunExpress sit Anatolia-Europe flynet med nye destinationer. I sommer begyndte flyselskabet, der føjede Amsterdam til Adana-flyvninger efter Bruxelles og Hamborg, de mest populære byer i Europa, at organisere fly fra Kayseri og Gaziantep til Basel, den populære by i Schweiz.

Anatoliske byer med det maksimale punkt direkte fly for at regulere flyselskabet SunExpress i Europa, arrangeret af gensidig tid med deres hjemland tyrkiske borgere, der bor i Europa og kære; dens rejse europæiske besøgende sammen med fjernelse af forbuddet ved at flytte til Tyrkiets populære feriedestinationer fortsætter med at støtte den tyrkiske turisme.

De europæiske destinationer, som SunExpress vil flyve fra Anatoliske byer i hele august, er som følger:

Sunexpress udvider anatoliske og europæiske flynet

Hibya News Agencychat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar