Trafik til SGK Bridge Interchange vil blive leveret fra alternative ruter

Til SGK-krydset tilvejebringes trafik fra alternative ruter
Til SGK-krydset tilvejebringes trafik fra alternative ruter

På grund af de arbejder, der skal udføres inden for rammerne af SGK Bridge Interchange-projektet, vil Orhangazi Street's Single Junction og SGK Junction være lukket for trafik fra kl. 11 tirsdag den 10.00. august. Ud over Yavuz Selim og Uluyol-gaderne kan Fatih Street, der for nylig er blevet renoveret, bruges som en alternativ rute til byens centrum. Kışla Avenue vil være et andet alternativ til at gå til Serdivan og State Hospital.


På grund af arbejdet i SGK Bridge Junction, som vil spille en vigtig rolle i byens transport fremtid af Sakarya Metropolitan Municipality, vil Orhangazi Street Kışla Avenue og SGK Junction være lukket for trafik i en uge tirsdag den 11. august. Mens transport til byens centrum kan udføres fra forskellige alternativer, vil der komme passager til Serdivan-området fra Kışla Street.

Alternative ruter

I erklæringen om emnet blev følgende udsagn anvendt: ”På grund af de igangværende værker inden for rammerne af SGK Bridge Crossroad-projektet, vil afstanden mellem Enkeltkrydset mellem Orhangazi Street og SGK-krydset være lukket for trafik. Ud over Yavuz Selim og Uluyol-gaderne kan Fatih Street, der for nylig er blevet renoveret, bruges som en alternativ rute til byens centrum. Kışla Avenue vil være et andet alternativ til at gå til Serdivan og State Hospital. Vores køretøjschauffører bliver kraftigt bedt om at adlyde trafikskilte og mærker og bruge alternative ruter. Vi takker alle vores borgere for deres følsomhed.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar