Borusan Otomotiv Motorsports unge piloter lavet to i to

Unge piloter med borusan automotive motorsport gjorde to i to
Unge piloter med borusan automotive motorsport gjorde to i to

De unge piloter fra Borusan Otomotiv Motorsport, Cem Bölükbaşı og Yağız Gedik, der med succes repræsenterede vores land i GT4 europamesterskabet, blev en kilde til stolthed ved at tage pallen igen i Misano.


Borusan Otomotiv Motorsport startede i det andet benløb, der blev afholdt i Misano sidste weekend, efter det åbne dobbeltpodium i GT4 European Series, hvor det kørte med to biler, i Imola. På banen, hvor Borusan Otomotiv Motorsport konkurrerede mange gange i forskellige mesterskaber i 13 år, stod Cem Bölükbaşı og Yağız Gedik duo i nummer 12-bilen samt İbrahim Okyay, der konkurrerede i nummer 13-bilen.

Cem Bölükbaşı og Yağız Gedik, der blev en god duo ved at vise en komplet holdånd med deres turkisfarvede BMW M4 GT4s, fortsatte med at forbedre deres varighed siden test sessionerne afholdt fredag. Cem Bölükbaşı, den hurtigste BMW-driver på banen i de kvalificerede ture afholdt lørdag,Tube I det første løb, der også blev sendt live på kanalen, modtog det stor støtte fra sine tilhængere ved at placere 4. på nettet. Yağız Gedik, der overtog bilen ved pit stop, så et rutet flag være den anden af ​​gruppen i løbet markeret med gule flag.

Yağız Gedik, der startede på 15. pladsen i det andet løb, der blev afholdt søndag formiddag, viste en god præstation og kom til pit stop på 10. pladsen og overleverede bilen til sin teamkammerat. Cem Bölükbaşı, der fortsatte jobbet som Yağız Gedik startede på den bedste måde og fortsatte med at stige, endte som nummer to i sin gruppe og 4. i den generelle klassifikation.

Borusan Otomotiv Motorsport, der løftede vores flag to gange på podiet og fik applaus, tager sin næste start på 5. benløb, der afholdes på Nürburgring 6-3 september.

Konkurrence under hovedsponsoratet af Borusan Otomotiv, Borusan Otomotiv Motorsports øvrige sponsorer inkluderer Shell, Borusan Lojistik og Glasurit.

Hibya News Agencychat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar