Frelsens måde er gjort egnet til tidsånden

Samsun Metropolitan Municipality starter 'Street Rehabilitation' værker på den 19 kilometer lange 'Salvation Road', som Gazi Mustafa Kemal Atatürk brugte på vej til Amasya på Bandırma-færgen for at starte uafhængighedskrig den 1919. maj 98.


Samsun Metropolitan Kommune tager vigtige skridt inden for rammerne af bestræbelserne på at gøre Frelsesvejen egnet til ånden i den periode. Inden for rammerne af projektet vil der blive foretaget gadeforbedringsarbejder, facadearrangementer, landskabs- og trafikarrangementer på Müftü Sokak og Unkapanı Avenue i İlkadım-distriktet på ruten. Inden for arbejdsområdet fornyes køretøjs- og parkeringsområder, fortove og kantsten. Bymøbler vil blive designet i overensstemmelse med byens kulturelle struktur. Med belysnings- og facadeforbedringsarrangementerne vil ruten blive integreret med den historiske struktur af Kurtuluş Yolu.

GADEHELING TIL KURTULUŞ-VEJ

Mustafa Demir, borgmester i Samsun Metropolitan Municipality, sagde: ”Vores mål er at vise, hvordan uafhængighedskrigen startede i Samsun og spredte sig til hele Anatolien. Vi lavede kunststrukturer i de regioner, der tidligere var placeret på Kurtuluş Road. Vi sætter milepæle. Vi placerede lignende køretøjer, der blev brugt på det tidspunkt på ruten. Nu har vi startet 'Street Rehabilitation Project', som inkluderer Unkapanı Avenue og Müftü Street, som ligger på ruten til Kurtuluş Yolu. Vi ønsker at beskytte byens kulturarv og returnere de historiske gader til deres strålende dage. "Vores projekt og det arbejde, vi har udført på vejen til uafhængighed, vil være integritet, og der vil opstå en integritet i dette område, der afspejler den historiske pragt i vores by."


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer