Vil skoler åbnes? Hvornår vil skoler være åbne? Vil fjernundervisning fortsætte?

Vil skoler være presserende? Hvornår vil skoler haste? Vil fjernundervisning fortsætte?
Vil skoler være presserende? Hvornår vil skoler haste? Vil fjernundervisning fortsætte?

Ministeren for national uddannelse, Ziya Selçuk, meddelte, at det nye studieår åbnes med fjernundervisning den 31. august, og at ansigt til ansigt uddannelse vil blive startet på en "gradvis og udvandet" måde fra 21. september.


På pressekonferencen, der blev afholdt på ministeriet, afgav minister for national uddannelse Ziya Selçuk udtalelser vedrørende studieåret 2020-2021.

Med udtryk for, at underviserne ser på øjnene på enhver studerende i deres klasse og starter lektionen sådan, inviterede minister Selçuk alle til at være ansvarlige, så dette fortsætter, og skoler kan åbnes med ansigt til ansigt uddannelse, "Vi åbner skolerne sammen." og erklærede, at de ville dele dette ansvar.

I denne proces forklarede Selçuk, at de som ministeriet har undersøgt alle detaljer om den sociale afstand, desinfektionsmiddel, maskeforsyning, fysiske og sociale kompetencer og afsluttet forberedelserne og standarderne, så skolerne kan åbnes sundt og sikkert, og i lang tid præsident Recep Tayyip Erdoğan med Ministeriet for Sundhed og Videnskabskomitéen. Han sagde, at de som et resultat af de forhandlinger, de har foretaget under ledelse af, har modnet beslutningerne om, hvordan man begynder studieåret 2020-2021.

Ziya Selçuk sagde, at studieåret 2020-2021 vil starte med en "progressiv og udvandet" model som et resultat af den videnskabelige komités henstillinger: ”I henhold til dette åbner vi skoler med fjernundervisning den 31. august 2020, og det er sådan, vi starter vores akademiske år. Den 21. september har vi besluttet at starte den gradvise og fortyndede uddannelse ansigt til ansigt i de klasser, der er anbefalet af Den Videnskabelige Komité. Privatskoler vil selvfølgelig være i stand til at starte deres uddannelsesaktiviteter med fjernundervisningsværktøjer fra mandag den 17. august. Studerende, der ikke kan modtage ansigt til ansigt uddannelse, fortsætter deres uddannelse med fjernundervisningsværktøjer. Fjernundervisningsværktøjer består af EBA-tv-kanaler, liveundervisning med deres egne lærere inden for rammerne af indhold, der er egnet til deres egne niveauer, og nogle emner i indholdet af EBA-internet i forlængelse af disse lektioner.

Selçuk sagde, at de fortsat vil være sammen med de studerende med det forberedte understøttningsmateriale, at når skolerne åbnes, vil sundhedsstatus for alle relaterede til skolerne blive overvåget af HES-koder, indtil de når eleverne, lærerne, skolens supportpersonale, buschauffører.

Minister Selçuk understregede, at personer, der er diagnosticeret med vira i deres familie eller nært miljø, vil blive opdaget gennem dette system, og at der træffes nødvendige foranstaltninger.

Som minde om, at standarderne for masker og lignende spørgsmål blev bestemt inden for rammerne af kontrolhåndbogen udarbejdet før, ved indgangen til skolegården, ved indgangen til lektionen, bemærkede Selçuk, at nogle guider var forberedt til både elever, lærere og forældre i denne sammenhæng.

Ziya Selçuk forklarede, at standarderne for pauser og lignende situationer også er inkluderet i disse guider, og de vil forklare dem detaljeret, når tiden kommer. Med oplysning om, at udbuddet af masker også vil blive leveret af ministeriet, arbejder de fortsat med forskellige institutioner for at forbedre skolernes hygiejnestandarder, erklærede Selçuk, at 2 tusind inspektører i øjeblikket er i marken og i skolerne til inspektion af disse standarder, og at de gennemgår standarderne for hver enkelt skole.

Minister Selçuk påpegede, at de vil fremlægge et særligt tilpasningsprogram i skolens første uge, og sagde: ”Vi vil have en undersøgelse om lærere før, men vores forklaringer om tilpasningsstudier til vores børn vil fortsætte i en uge.” han snakkede.

"Antallet af personale er steget"

Påpeger, at rekrutteringen af ​​rengørings- og sikkerhedspersonale fortsat hurtigt for at sikre skolernes hygiejne, nævnte Selçuk, at antallet af dette personale er steget på grund af epidemiske forhold. Ziya Selçuk forklarede, at alle genstande, der var relateret til skolerne, blev taget ud én efter én, og hvad der er nødvendigt på provins-, distrikts- og skoleniveau blev afsløret konkret, og de planlagde derfor de nødvendige planer for at yde økonomisk støtte til skoler og yde anden teknisk support. meddelte, at de ville afholde et møde.

Selçuk gjorde opmærksom på, at de undersøgte hver provins en ad gangen, i betragtning af deres egen situation, og mindede om, at disse støtte vil blive leveret på kort tid fra de prioriterede skoler. Minister Selçuk sagde, at ministeriets bureaukrater vil deltage i risikoanalyse i forskellige grupper i fremtiden og vil have mulighed for at følge undersøgelserne i disse provinser. Minister Selçuk sagde, at de planlægger at præsentere køreplanen med disse undersøgelser.

Selçuk sagde, at som ministeriet vil være på marken og på skoler gennem hele processen, sagde Selçuk: ”Jeg vil gerne lykønske mine børn og lærere i det akademiske år, der starter den 31. august, og ønsker at mødes på vores skoler og starte ansigt til ansigt uddannelse så hurtigt som muligt. Jeg opfordrer ethvert medlem af samfundet til at tage ansvar for at bekæmpe epidemien. " Han talte i formen.

"Vi vil dele i detaljer"

Som svar på spørgsmålene senere erklærede minister Selçuk, at Den Videnskabelige Komité havde en henstilling om start af ansigt til ansigtuddannelse fra den 21. september på spørgsmålet om, hvilke klasser gradvist vil starte ansigt til ansigtuddannelse.

Selçuk sagde: ”Vi vil bestemme, i hvilke aldersgrupper der skal startes med prioritet, igen i overensstemmelse med forskernes henstillinger. Når tiden kommer, vil vi helt sikkert dele dette i detaljer. " brugte udtrykket. Som svar på spørgsmålet om, hvorvidt der er foretaget en planlægning for de studerende, der tager eksamen næste år, sagde Ziya Selçuk, "Naturligvis er der planer om indholdet af læseplanen og støtteaktiviteter for vores studerende, der tager denne eksamen." sagde. Hvad angår et andet spørgsmål om "progressiv og fortyndet" uddannelse, sagde Selçuk, "Ved iscenesættelse og fortynding, faktisk åbning af visse klassetrin og fortynding af lektioner og emner, det vil sige ikke nøjagtigt hele indholdet ansigt til ansigt i den samme time og tid, men de specifikke emner. Vi mener, at punkterne behandles specifikt og primært. Så hvordan fjernes det hul, der kan opstå som følge af fortynding? Naturligvis vil det blive fjernet gennem fjernundervisning, liveundervisning og EBA-fjernsyn. " svarede han.


sohbet

Feza.Net

1 Kommentar

  1. Jeg synes udsigten til endda at åbne skolen under pandemien er frygtelig. Som et resultat fortsætter epidemien alvorligt, og selv den første bølge er ikke forbi. Derudover er der en anden bølge af dette. Vi kan ikke risikere vores børns og deres familiers liv så let. I løbet af sommeren skulle ministeriet for national uddannelse have arbejdet hårdt med fjernundervisning online og haft en internet- og computerkampagne til hvert hjem. Men at løse maskeproblemet er også en stor succes.

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer