Volkswagen påbegynder masseproduktion af den første elektriske SUV-model navngivet 'ID.4'

Masseproduktion af ID.4, Volkswagens første fuldt elektriske SUV, startede i Zwickau. Planlagt til slutningen af ​​september ID.4 verdenspremiere, vil Volkswagen være den første fuldt elektriske model, der vil blive solgt i Tyrkiet.

Elektrisk model til det voksende segment


Ved at tilføje en fuldt elektrisk model til sin modeludvalg i den kompakte SUV-klasse, som er det hurtigst voksende segment i verden, planlægger Volkswagen at introducere ID.4 på markedet i Europa, Kina og senere i USA i den kommende periode.

ID.3 skiller sig ud som den anden model, der skal udvikles på basis af den modulære elektricitetsplatform (MEB) efter ID.4, og symboliserer både den teknologiske og økonomiske styrke i brandets MEB-platform med denne funktion.

300 elektriske køretøjer produceres næste år i Zwickau

Zwickau spiller en vigtig rolle i e-mobilitetsangrebet af Volkswagen-mærket som den første fabrik, hvor et stort bilproduktionsanlæg er skiftet til produktion af elektriske modeller. Efter alle de transformationsarbejder, der skal afsluttes i år, sigter det mod at aflaste cirka 2021 elektriske køretøjer med MEB-teknologi på fabrikken i Zwickau i 300.

Forberedelserne til den internationale produktion af elektriske SUV-køretøjer fortsætter med fuld hastighed. ID.4's præproduktionsarbejde er allerede startet på Anting-anlægget i Kina. I 2022 begynder produktionen af ​​modellen på Chattanooga-anlægget.

Hibya News Agency


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer