Yamans reaktion på TÜRASAŞs stille rekruttering af arbejdere!

Yamandan turasasin tavs reaktion på rekruttering af arbejdstagere
Yamandan turasasin tavs reaktion på rekruttering af arbejdstagere

Cemal Yaman, provinsrepræsentanten for Railways-Work Union, afgav en erklæring om arbejderne, der skal rekrutteres til TÜRASAŞ. Han oplyste, at Yaman TÜRASAŞ udsatte 20 personer for svejsetesten 20 om morgenen og XNUMX om eftermiddagen. Yaman erklærede, at svejsearbejde er inden for omfanget af "VIRKELIGT ARBEJDE", og at det ikke er lovligt, at underentrepriserne er ansat i hovedjobbet, og at disse arbejdstagere ikke bør ansættes.

Hvem stiftede testkommissionen?


Yaman stillede en række spørgsmål til arbejderne, der tog testen, som oprettede testkommissionen, med hvilken myndighed undersøgelseskommissionen blev nedsat på vegne af underentreprenørselskabet, og på hvis vegne de 5 svejser, der skulle ansættes, ville blive ansat.

Hvem redegør for dette?

Yaman, der blev anbragt i fabriksområdet til testen og reageret på den test, der blev udført ulovligt, spurgte dem, der tog testen, hvem der skulle redegøre for den, hvis der skete noget inde i fabrikken. Yaman, der sagde, at testen var ulovlig, spekulerede på, hvem der var ansvarlig for rekrutteringen, og hvem der gav instruktionerne.

Yaman sagde: "Vi inviterer TÜRASAŞs generaldirektorat og dets embedsmænd til pligt."

Erklæringen fra Cemal Yaman, provinsrepræsentanten for jernbaner-arbejderunionen, er som følger; 'Den 12. august 2020 blev 20 personer udsat for en svejserundersøgelse på Boji-fabriksværkstedet, der nu kaldes TÜRASAŞ, 20 om eftermiddagen og XNUMX om eftermiddagen.

Da Türasaş er en offentlig institution, skal ansættelse meddeles af byŞKUR, og andre juridiske procedurer skal følges.

Svejsearbejde er inden for omfanget af "HOVEDJOBB", og underleverandørmedarbejderen er ikke lovligt ansat i hovedjobbet og kan ikke ansættes.

  • Så på hvis vegne afholdes denne test?
  • Hvordan blev de, der tog testen identificeret?
  • Hvem oprettede testkommissionen?
  • Med hvilken myndighed blev testkommissionen oprettet på vegne af underleverandørfirmaet?
  • På hvem vil der blive ansat 5 svejsere?
  • Hvem vil tage højde for dem, der føres til testfabriksområdet, og som tager testen ulovligt, hvis der sker noget på fabrikken. Hvem gav instruktionerne og var ansvarlig for sådan ulovlig test og rekruttering?

Vi inviterer Türasaşs generaldirektorat og dets embedsmænd til opgaven, ”sagde han.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar