Yozgat-guvernør inspicerede Polat Yerköy YHT-byggepladsen

Yozgat-guvernør Polat yerkoy foretog undersøgelser i yht
Yozgat-guvernør Polat yerkoy foretog undersøgelser i yht

Yozgat-guvernør Ziya Polat inspicerede opførelsen af ​​İnandık-dæmningen og Yerköy-byggepladsen for linjen Ankara-Yozgat-Sivas YHT.


Guvernør Polat, der fortsatte sine rejser som en del af distriktsbesøgene, gik til Yerköy. Guvernør Polat besøgte borgmesteren og distriktsguvernørførelsen og modtog information fra distriktsguvernør Mustafa Karaca og borgmesteren Ferhat Yılmaz om det arbejde, der blev udført i distriktet.

Undersøgelser fortsætter i İnandık

Polat, der undersøgte opførelsen af ​​İnandık-dæmningen, oplyste, at dæmningen vil have en kapacitet på 31.1 millioner kubikmeter vand, og når den er færdig, vil den irrigere 2 875 ha landbrugsjord.

Guvernør Polat inspiceret YHT byggeplads

Senere foretog guvernør Polat, der passerede Ankara-Yozgat-Sivas YHT-linjen til Yerköy-byggepladsen, undersøgelser og modtog information fra myndighederne om den seneste tilstand på værkerne. Guvernør Polat sagde, at højhastighedstoget er en vigtig investering, at det vil yde et stort bidrag til vores by.

Vores Martyr-familie er ikke glemt

Guvernør Ziya Polat besøgte familien af ​​Gendarmerie-løjtnant Süleyman Şahin, som blev martyreret som et resultat af minereksplosionen i Hakkari i 2004, hvor han boede i Yerköy og ønskede Guds nåde med vores martyr og hans familie medfølelse.

Esnafları Ziyaret Edip Vatandaşlarla Sohbet Havde

Guvernør Ziya Polat, der også besøgte distriktshandlere, snakede med borgerne og butiksejere i et stykke tid og ønskede dem gode gerninger. Guvernør Polat advarede befolkningen i distriktet om, at reglerne for maskeafstand og rengøring skal overholdes strengt.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar