Elektrisk mini-bil ZOOP Era startet i Izmir

Elektrisk mini-bil ZOOP
Elektrisk mini-bil ZOOP

De elektriske minikøretøjer fra et teknologiselskab, der opererer i Izmir, rejste ud på vejen gennem køretøjsdelingsplatformen ZOOP udviklet af det samme firma.


En ny verden i de senere år både i økosystemet kan gøre en forskel i Tyrkiet er der tilføjet en øget bildelingsplatform fra et teknologiselskab med base i Izmir.

Det elektriske minikøretøj, som virksomheden allerede har udviklet, er blevet kombineret med køretøjsdelingsplatformen ZOOP, som også er udviklet af virksomhedens unge hjerner.

I køretøjer, der kan hastighed op til 70 kilometer i timen, kører det med lithium-ion-batterier. Køretøjer, der kan genoplades i 220 volt strømme, som også bruges i hjem, tager en betydelig del af deres energi fra solen gennem panelerne placeret på toppen.

Nøglen til køretøjet, der kan gå omkring 100 kilometer på en enkelt opladning, er mobilapplikationen kaldet ZOOP, der downloades fra internettet. Køretøjets dør åbnes med applikationen. I køretøjet, der fungerer på berøringsskærmen inde i køretøjet, justeres også frem- og bagudstyr via denne berøringsskærm. I mini-elektriske køretøjer, der giver en besked til brugeren med lysene på, er grønt lys 'udløst', blåt lys betyder 'i brug' og rødt lys betyder 'utilstrækkelig ladning'.

Køretøjer med smart guide og navigationsfunktion er velegnet til 2 personer at bruge.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar