Retsmedicinsk institution til rekruttering af 60 medarbejdere

Retsmedicinsk institution til rekruttering af 60 medarbejdere
Retsmedicinsk institution til rekruttering af 60 medarbejdere

Fra Justitsministeriet Rettsmedicinsk Institut


1) For at blive ansat i de centrale og provinsielle organisationer i Forensic Medicine Institute i overensstemmelse med artikel 657 / A i lov om embedsmænd nr. 4;

Personalet vil blive rekrutteret til 1 dataforberedelses- og kontroloperatører, 24 kemikere, 4 arbejdere, 9 sundhedsteknikere, 18 teknikere og 3 kokke, hvis placering, titel og kvalifikationer er specificeret i bilag-2, i henhold til resultaterne af den mundtlige undersøgelse, der afholdes af Forensic Medicine Institute.

2) Kandidater, der har tilmeldt sig 2018 KPSS og scoret mindst 70 point fra den type score, der kræves for personalet, vil kunne ansøge om de mundtlige eksamener, der afholdes af formandskabet for Forensic Medicine Institute. De, der vil ansøge, skal opfylde betingelserne, der er anført i 5. og 6. artikler i Justitsministeriets embedsmandsundersøgelse, udnævnelse og overførselsforordning og betingelserne specificeret i 4. artikel i denne meddelelse.

3) Kandidater vil blive inviteret til de mundtlige eksamener, 10 gange antallet af stillinger, der er annonceret for hvert personale, begyndende med den højeste score, baseret på de point, der opnås i den centrale eksamen.

4) De, der vil ansøge, skal opfylde følgende generelle og specielle betingelser specificeret i bilag-1.

Generelle betingelser:

a) være statsborger i Republikken Tyrkiet,

b) For at opfylde alderskravene specificeret i artikel 18 i lov nr. 2020 den 657. september 40, som er fristen for ansøgningen, og ikke være 35 år fra den første dag i januar i det år, hvor den centrale eksamen afholdes. (De, der er født den 01. januar 1983 og derefter, vil kunne ansøge.)

c) ikke at have nogen interesse i militærtjeneste eller ikke have nået en alder af militærtjeneste, have afsluttet aktiv militærtjeneste eller udsat eller overført til reserveklassen,

ç) Ikke dømt for de forbrydelser, der er anført i den ændrede 657/48-A / 1-klausul i lov nr. 5,

d) Uden at det berører bestemmelserne i artikel 657 i lov nr. 53, ikke har psykisk sygdom, der kan forhindre ham i at udføre sin pligt kontinuerligt,

e) ikke fratages offentlige rettigheder

f) At have den krævede uddannelseskvalifikation for det personale, der udnævnes fra fristen.

5) Anvendelsessted og metode:

Ansøgninger fra Forensic Medicine Institute http://www.atk.gov.tr vil blive lavet på det officielle websted på adressen. Ingen dokumenter vil blive sendt pr. Mail eller andre kommunikationskanaler efter ansøgningen på webstedet. Kandidater skal have deres fotografier og KPSS-resultatdokument og eksamensbevis eller midlertidig gradueringsattest uploadet til systemet under ansøgningen, så kandidaterne skal have PDF- eller billedformatet på disse dokumenter klar. Ansøgningsregistreringsnummeret gives automatisk af systemet til de kandidater, der afslutter ansøgningsprocessen korrekt.

6) Ansøgningsdatoer:

Ansøgninger begynder mandag den 7. september 2020 kl. 10.00:18 og slutter fredag ​​den 2020. september 17.00 kl. XNUMX:XNUMX.

7) Evaluering af ansøgninger:

I henhold til uddannelsesniveauet for de ansøgere, der har ansøgt, og hvis ansøgninger er accepteret, foretages rangeringen i henhold til den laveste score startende fra den højeste score baseret på KPSS P3 og KPSS P93 score. Som et resultat af denne rangordning har den kandidat, der rangerer 10 gange højere end det annoncerede personaleantal, ret til at tage den mundtlige eksamen.

Ansøgningerne fra de kandidater, der er fast besluttet på at have afgivet forkerte erklæringer eller indsendt manglende dokumenter under ansøgningen og procedurerne, vil ikke blive accepteret og vil blive annulleret, selvom deres udnævnelser er foretaget. Juridiske skridt vil blive truffet mod kandidaterne i denne situation i henhold til de generelle bestemmelser.

Ansøgningsresultater og eksamensresultater vil blive offentliggjort på webstedet for Forensic Medicine Institute. Da de meddelelser, meddelelser og meddelelser, der skal offentliggøres, vil være i form af anmeldelse, vil der ikke blive givet yderligere meddelelse til kandidaterne.

8) Mundtlig mødested, dato og klokkeslæt:

Mundtlige eksamener for alt annonceret personale vil blive afholdt i hovedsædet for Forensic Medicine Institute i Bahçelievler, Istanbul, og de mundtlige eksamensdatoer vil blive annonceret senere.

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer